Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 12 juni 2010

Soort van tomatentaart

Even beginnen met de melding dat er twee nieuwe blogjes staan op de dutchbloggersite en dat we weer een nieuw lid hebben, dus nou zijn we met z'n zeventienen!!! YES!YES!YES!

Goed, ga ik het nu ff hebben over de tomatentaart. Ik had het er ooit over dat ik dat dat maar een heel gepiel vond, kleine zaaimannen overzetten in bakjes zodat ze groter kunnen worden. En toen had ik een bak gemaakt, van hout en plastic. Grond erin en toen de plantjes.


Nou, na heel veel uitstellen (te warm, te droog, geen zin, geen reden, geen tijd, te nat, te koud) Heb ik de inmiddels groot gegroeide tomaten en paprikaplanten in de tuin gezet.


DAT GING LOLLIG!! Even de bak omhoogtillen en hopla bleef over een heuse tomatentaart (met stukjes paprika zullen we maar zeggen eej :P)

Anyway boven verwachting kan niet anders zeggen. Mooie wortels, makkelijk uitelkaar te halen, geen gedoe met planten die niet uit hun potje willen.... Ik ga er denk ik patent op aanvragen. Tis gewoon een werelduitvinding!!

4 opmerkingen:

 1. Ik kom zo langs met mijn boterham voor tomaat en paprika ;-) Lijkt me heerlijk!

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker doen ja, ik bedoel patant aanvragen!!!

  Mooie planten trouwens!

  Geniet ervan tijdens het weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bedoel natuurlijk patent!!

  Maar dat begrijp je wel!

  BeantwoordenVerwijderen