Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 1 juli 2010

Breuk


Er zijn weer wat reactieproblemen bij blogger hoor ik links en rechts, sorry daarvoor. Zal wel weer overgaan naar wij hopen. Een andere calamiteitje betreft het deksel van m'n laptop. Nog even en er ligt een scharnier in tweeën. Das nou ook niet grappig. Denk dat ik de klep maar zoveel mogelijk open laat staan, dan heeft het draaimechanisme niet meer te lijden dan nodig... Tja, dat heb je met gebruiksvoorwerpen hè, die ondergaan het nodige enzo wat henen.

'Die van jou ietsje meer dan die van anderen, Miep'... hoor ik Muisman al zeggen. Heeft ie wel een beetje gelijk in. Zijn schoothondje ziet er nog uit als nieuw. De mijne haal ik altijd een beetje gegeneerd te voorschijn in gezelschap. Krassen, stof, vlekken en kraaktoetsen al naar gelang het voedsel wat er boven heeft gehangen.
Kan ik niks aan doen hoor. Ben gewoon een intensief gebruiker ÉN multitasker. Nou dat heeft z'n prijs... (hum, maaruhm, dit euvel heeft meer te maken met het aan één kant openen van het ding hoor).


Ik zal in elk geval de meest belangrijke zaken even back-uppen, zodat wanneer de laatste het licht definitief uit doet, er geen schade ontstaat op dat terrein.

Anyway, ik hoop dat dat moment nog lang uitblijft, want ik heb héééélemaal geen zin om een nieuwe te kopen. Misschien kan ik er ééntje breien.... over breien gesproken. Vestje 2 is af. Voor geïnteresseerden; zie poppenkopje (klik) in de rechter zijlijn.

5 opmerkingen:

 1. Zo te zien hoefden de hapsnavels niet eerst op een linkje te klikken alvorens er hun blik (neus) op te werpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen reactie plaatsen....niks gemerkt!

  Lijkt me leuk, dat vestje! Zal eens gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanmorgen vroeg hadden we constant problemen op het blog van anderen,alles liep steeds vast of werden er uitgeknikkerd?Geen flauw idee wat er dan aan scheelt.
  Nu is alles weer in orde.
  Laten we het maar even afkloppen.

  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha ha, nieuwsgierige hapsnavels! Wij moeten nog 2 en halve week wachten op ons mini hapsnaveltje. zondag gaan we weer even naar het nest kijken!
  Succes met je laptop. En met het aankomende onweer (je tuin...!) Groetjes, Dagmar.
  http://bewustconsumeren.web-log.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat wordt een lapstop met die laptop ,ziet er niet fraai uit ! Eneh.. de hapsnavels weten van niets? Ze staan wel héél onschuldig naar pop te kijken !

  BeantwoordenVerwijderen