Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 20 juli 2010

Fiets

De hapsnavels bleven vandaag thuis. Dat vond ik helemaal niet erg, want nu kon ik mooi eens even een fietstochtje met Minimuis maken. Dat hadden we nog nooit gedaan.

Als er een equivalent (synoniem is beter zeker?) zou zijn voor het woord slenteren , maar dan met een rijwiel, dan zou dát het woord zijn, geschikt om onze aktiviteit te beschrijven. We sloomwielden (zoiets dan hè) over de fietspaadjes om maar niks te missen van al die mooie dingen om ons heen. Honden, poezen, auto's, andere fietsen, paarden, schapen.... We hielden even een goed gesprek met een koe (die trouwens behoorlijk kon slenteren en ook sloomkauwen was een sterke kant).

Lekker voor de warmte aan. Briesje om de kop. Het leven is goed zeggen ze dan. Na het middagbroodje was de batterij van Minimuis leeg. Nou, daar hebben we wel een oplossing voor hoor! Tot straks kleine muis.

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig heeft minimuis oplaadbare batterijtjes en is ze met uurtje slaap weer hélemaal opgeladen ,levert nog vertederende plaatjes op óók! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van zoveel indrukken word je ook moe!!

    Heerlijk genieten is dat, niet??

    BeantwoordenVerwijderen