Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 28 juli 2010

Geen zoete tonen

Ik word zo vaak gefeliciteerd met het feit dat ik de triljoenste bezoeker ben op een site en dat me allemaal goeie dingen gaan overkomen (ja echt, waar het is geen grap! -MAN HOU EENS OP MET DIE POPPENKAST!-), dat ik me serieus afvraag waarom ik dan tot nu toe niet 'ns een leuk bedragje bij de één of andere loterij gewonnen heb. Wonderlijk, want het geluk hangt me aan de spreekwoordelijke kont, getuige de jubelende teksten op twitpic, photobucket en weet ik veel waar ik die ongein steeds tegen kom.

hummmm..

Sorry, ben gestressed hoor. Sam staat bij vlagen (maar wel de hele dag door) hartstochtelijk te joelen voor de keukendeur en ook piepzeurende jammerklachten bereiken frequenter dan grappig te noemen mijn oor. Als het opgewonden standje even binnen is, kent ie maar één richting en dat is de weg met een pertinent inrijverbod. En nou wil janjurk ook nog eens niet eten!

Haihaihai, zoiets gaat je niet in de koude kleren zitten hoor. Tenminste mij niet!

Maar over geluidsoverlast gesproken... béééétje raarrrr misschien, maar dat overprikkeld raken heb ik nou ook bij langdurig luisteren naar orgelmuziek en dat bedoel ik op geen enkele manier beledigend voor de liefhebber! Het is de hoeveelheid verschillende tonen die tegelijkertijd en in een ononderbroken stroom je oren binnenglijdt. Al die klanken moet ik luisteren zeg maar, das op den duur niet te doen, word je moe van joh! Nouja, ik zei het al, beetje raar of kennen jullie het fenomeen of een variant (doedelzakken bv)? Vast wel!

Anyway, momenteel had ik er wel wat voor over om Sam in te ruilen voor een orgel. Moet het ding wel wieltjes hebben, anders is het uitlaten geen doen. Owwww... hij vindturzoliefffff.

5 opmerkingen:

 1. Joelende hond of een orgel? Nou ik hou wel van orgelmuziek, vooral als ik mijn opa Kees (beroepsmusicus) erbij denk. Joelende honden en krolse katten vind ik dan weer een stuk ergerlijker. Maar ja Opa Kees speelde dan ook nooit vlak onder mijn slaapkamerraam ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook al!!

  Jeetje wat hebben we toch een geluk!!

  Enne Sam......niet doen, het kriebelt zo!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whihi
  Oh nee...arme jij!

  Ghihihihii

  Pfrrrrrrrrrrrrhahahahaproest proest....

  Neen ik heb met je te doen... heb ook een keer een loops teefje in huis gehad. Ging kokhalsend door het huis heen. In tegenstelling tot Lotus, liet zij het broekje, neuroot als ze was, niet zitten en at het stelselmatig op... Fulltime dweilen dus. Brrrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dat met een bepaalde radiozender waar mijn kids graag naar luisteren: op een bepaald moment hoor ik alleen nog maar electronisch geluid waar ik geen muziek meer in kan herkennen en dan zet ik een andere zender op (hahaha).
  Wat een mooi filmpje... ontroerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee dan ik ,ik heb pas écht geluk..... want nérgens een verliefde hond te bekennen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen