Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 7 juli 2010

Miep de bouwer

Moet je kijken. Kwam vandaag met de post. Wat een duplo man. Goeie koop vind ik zelf. Zestig euro heeft het me gekost. Nou moet je niet zeggen: wat duur!! Want dat is het echt niet.

Na wat vooronderzoek kwam ik er al snel achter dat de mensen wel weten wat hun MERKspullen waard zijn. En dat is het natuurlijk. Duplo heeft een naam, tis een begrip zeg maar, net als lego, het broertje. Daarnaast is het basisspeelgoed: sterk en gewild.

Anyway, alles ziet er nog netjes uit, glanzend en niet dof gekrast. Heul veul poppetjes en allemaal van top tot teen heel, een tractor, karretjes, racewagentjes, een postauto, bootjes, een hijsding, wat beestjes en een berg bouwblokken, twee grote bouwplaten een een paar wat kleinere en weet ik veel nog wat meer. Het was echt een vuilniszak vol! Ben er blij mee en Minimuis ook denk ik!

6 opmerkingen:

 1. Dat is zeker niet duur, want in de winkel betaal je voor een klein doosje al snel 10 euro. Minimuis zal hier vast heel veel plezier aan beleven en later kleine beepje ook denk ik. Want duplo gaat jaren en jaren mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's een koopje, daar kunnen Minimuis en (O)mama Muis nog jaren plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Minimuis kan vanaf nu tekeer gaan met d'r blokken. Dat wordt lopen Oma, want dat is wel heel veel om mee te gooien!!! Heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een goede koop,niet duur,daar zal minimuis jarenlang plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee dat is inderdaad niét duur ,het is onverwoestbaar speelgoed dat héél veel speelplezier geeft voor klein en groot !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker veel zeg. Wat zal hij daarmee kunnen spelen. En inderdaad, Duplo is behoorlijk waardevast.

  BeantwoordenVerwijderen