Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 6 juli 2010

Kruiwagen

Hè, hè, opoe zit. Net nog even Minimuis naar huis gebracht met ut totootje. Flink gekweeld onderweg. Lollig hoor. Ik dacht bij mezelf: er is geen ouder of opa/oma die niet heeft gezongen van : poesje.... kom is ..... ik heb lekkere .... voor .... en voor .... rijste.... ooowahat heerlijk smullen.... En dan zingt op de puntjes het kind de ontbrekende woordjes! Ik denk dat het een zingstadium is dat iedereen wel heeft doorlopen met z'n eigen tro(e)l. Andere favorieten van Minimuis zijn trouwens de smerende beren, barbapapa en snappie de kleine krokodil.... Dat je het even weet.

Anyway, de dag begon met een bezoekje van overgrootopa en oma. Dus dat was dolle pret. Daarna flink bunkeren en een middagslaapje en toen lekker in de tuin. We renden als wilden in het rond. Nee, IK rende als een wilde in het rond. Minimuis zat in de kruiwagen te schateren. Op een gegeven moment moesten de rollen omgedraaid worden van mevrouw. Dat wordt um niet Minimuis, zei ik nog, maar daar wilde ze niks van horen. Eigenwijs als ze lang is die griet. Eind van het liedje was dat we allebei achter de kruiwagen liepen met heulemaal niets erin. Pogingen om een kat zo gek te krijgen dat hij in het bakje bleef zitten strandden jammerlijk. Tja, kan me er iets bij voorstellen.

Op de foto zie je minimuis die zorgvuldig bestudeert wat er nu toch weer op haar boterham zit! Nou gewoon kaas hoor Muissie! Wat dacht jij dan!

5 opmerkingen:

 1. Hihihihi....en smikkelt ze de kaas niet eerst op dan?
  Ukkepukje hier doet dat wel, eerst het vlees er tussen uit peuteren en opeten dan de boterham. Ze probeerde het ook met leverpastei, dta ging moeilijk!!
  Wat is het toch een schatje !!!

  Geniet er maar lekker van Miep!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan nu al niet wachten op je verhalen als er straks 2 van die muisjes rondrennen op je erf! Heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat doet ze idd ook wel Doortje, ze zijn allemaal hetzelfde als je het mij vraagt.

  Nou, Angeli, ik heb nog nauwelijks grijze haren, maar verwacht ze er wel van te krijgen! Twee minimuizen, das best veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, mooie foto weer! Wat is ze toch mooi! En wat doe jij gezellige dingen met haar. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beloof je dat het niét tegen me gebruikt ?
  Wij zaten met dochter en twee kleindochters van de week op het strand even "in de maaah...neschijn .... in de máááhne schijn , kloppe oppe trapje in de manéschijn ..... te herkouwen ,omdat ze meidjes( van rond de twintig) dat nog zo goed wisten ;-)
  Ik hoop dat je dat ooit met minimuis ook kan doen .

  BeantwoordenVerwijderen