Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 25 juli 2010

Take 345!

Kijk, das de cameravrouw in actie. Je kent haar op dit blog als Meisjemuis. We werken intensief samen aan een projectopdracht waarbij we kleine filmportretjes van mensen maken.

'Zijn jullie moeder en dochter? Wat leuk zeg!', horen we vaak en soms komt er dan achteraan, 'maar gaat dat wel goed?'. Ja hoor, dat gaat heel goed. We zijn allebei flex-relax en hebben daarnaast een duidelijke verdeling van taken en verantwoordelijkheden.

Én, last but not least; in het project zijn we zijn collega's. Das denk ik wel belangrijk in het hele verhaal. Discussie gaat over werk en staat los van familierelatie. Punt. Nog een paar maandjes dan is deze klus geklaard. Ondertussen speuren we naar een nieuwe opdracht, want onze samenwerking..... smaakt naar meer!

Anyway, over filmpjes gesproken: Muisman maakte met zijn mobieltje toch wel een heel lollig minifilmpje van onze onverstoorbare Wolf. Kijk maar

3 opmerkingen:

  1. Muisman maakt in ieder geval prachtige filmjes, zo superrelaxed. Ben ook erg te spreken over zijn muziekkeuze, dit laat de beelden nog meer spreken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me helemaal leuk om samen je dochter een soort bedrijfje op te zetten ,waarom zou het niét kunnen ! Filmpje staat niet gelinkt en ik ben niet slim genoeg om het zelf te vinden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen