Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 3 juli 2010

Van gooien naar ark

K'heb een heule grote zak met duplo op marktplaats gekocht voor mezelf.. he, verdeurie, slippertje van de tong, ik bedoel voor Minimuis natuurlijk. Kan ze mooi mee spelen. In de toekomst dan, want momenteel gooit ze het liefst met dingen. Nou en wie is er dan weer de klos wanneer al die losse blokjes opgesnort moeten worden. Ik, zei de gek.

Minimuis heeft trouwens een hele lollige ark van Noach. Een stoffen, met allemaal kleine beestjes erin. Ook van stof, mooi opgevuld. Moet nog een heel karwei geweest zijn om die te maken, maar dit terzijde. Ik zet de diertjes altijd netjes twee bij twee in de vensterbank. Nou, tis maar even of troelemien mikt met een armzwaai waar Tiger Woods nog een puntje aan kan zuigen de hele handel door de kamer. Kan ik dus weer helemaal overnieuw beginnen. Zielig hè.

Maar wat ik nou zo gek vind. Er zitten volgens mij ook beestjes op die ark die prima kunnen zwemmen.... WAT DOEN DIE DAAR! Het is me sowieso niet helemaal duidelijk wat de selectiecritera geweest zijn. Eigenlijk is dat helemaal niet erg, want ik wil nog steeds zelf een arkje bij elkaar figuurzagen. En dan mogen er lekker geen uhhh... tja zou ik spinnen zeggen, maar terwijl het in me opkomt, vind ik het ook weer zielig... Nouja, beetje grote boot bouwen dan maar eej!

4 opmerkingen:

 1. Zo kom ik ook aan een grote bak Duplo. Heerlijk! (voor de oppaskindjes dan, hé) Vandaag heb ik stempelstiften en kleurpotloden gekocht voor de kindjes bij "Akelein". (ik heb wel een uur zitten kleuren...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik dacht altijd dat het zo hoorde. Eerst moeten Oma,s en Opa,s het speelgoed "keuren". Hoe kan je anders je kleinkinderen er meer leren spelen? Net zoals een pop geen kleertjes nodig heeft maar een hele garderobe. Minimaal voor iedere dag vd week wat anders. Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marktplaats is een goudmijntje als het om kinderspullen gaat. Er is echt zoveel te krijgen! Dat is voor jou met een eigen kinderopvang ook heeeeeeel interessant natuurlijk. Maar even, je bent toch wel binnen de lijntjes gebleven mag ik hopen?

  Keuren! Ja natuuuurlijk, dat is het, kon er even niet opkomen! Heb je het speelgoed voor het bezoekje aan je kleinkinderen al gekeurd Ciska?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zóóó oneerlijk dat ook kleinkinderen groot worden , ik ben jaloers op de oma van minimuis !

  BeantwoordenVerwijderen