Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 27 augustus 2010

Er zit iets op je neus Loot

Ons Lootje heeft met z'n snufferd wat te lang gesnuffeld, waarschijnlijk toen ze op stap was. Kan je het beestje niet kwalijk nemen, want de lekkere geurtjes lagen op haar vakantieadres in multivoud voor het opsnuiven.

Helaas voor de jongedame is het evenwicht tussen bacterie en bacterie-resistentie, daar waar het de huid betreft, nog niet optimaal. Dat komt vooral omdat ze nog jong is en daarom ze heeft nu een infectie aan de haarzakjes van haar neus (nouja, jongheid gecombineerd met overactief neusgebruik :P)

Nou moet ze wel een aantal weken twee maal daags twee pilletjes, want zo'n bacterie op deze plek, is moeilijk klein te krijgen.

Het doet geloof ik geen pijn, tenminste, getuige het fanatisme waarmee Lootje net nog een muizenfamilie van hun voordeur beroofde en vervolgens haar reukorgaan tot diep in de kleigang boorde. Even later zag ik drie muisjes wegvluchten. Gelukkig zag zij dat niet!

Anyway, tot zover de neus. Inmiddels hebben we voor Lootjes voorpoot een verwijzing naar de tweede lijn gekregen, om te onderzoeken wat er nou precies aan de hand is. Onze dierenarts zei 'eigenlijk verwacht ik dat er uit het onderzoek komt dat ze goed kan functioneren, maar met een beperking'. Owww, dat laatste had ie van mij niet hoeven zeggen, want dat baart mij grote zorgen....

7 opmerkingen:

 1. Nou soms is een beperking juist iets waardoor je krachtiger wordt. Zo had ik een beperkt budget ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. volgens mij gaat de vergelijking wat 'mank', Min

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk valt het een beetje mee voor die arme Lotus...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop het ook Tijdtussendoor, ik wil zo graag op stap met allebei de hapsnavels...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk gaat de ontsteking gauw weg.

  Betekend deze beperking van de voorpoot dat ze ook niet lang kan/mag lopen? Of mag het juist wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is afwachten wat ze gaan zeggen Marmar, maar de dierenarts leek stukken pieterpad te ambitieus. Nouja en ik weet niet of er juist beperkingen opgelegd gaan worden bv om overmatige slijtage tegen tegen te gaan.. dat zou ik wel erg zuur vinden voor zo'n jonge hond. Maar nou zit ik allemaal dingen te bedenken hoor.. tis even afwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja hondenkwaal natuurlijk ...om overal de neus in te steken bedoel ik maar wel sneu dat de jongejame een beetje sukkelt .Ik hoop dat het meevalt met die poot want natuurlijk moet zo'n jong beest lekker kunnen rennen !

  BeantwoordenVerwijderen