Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 22 augustus 2010

Koffers pakken

'Wij willen ook wel eens op vakantie', zeiden Sam en Lotus. Nou dan moest dat maar! We boekten een kamer in een hondenhotel in het wonderschone Duitsland net over de grens, bij Hollandse gastmensen. Pakten twee koffertjes vol met afgewogen zakjes eten, een riem, de eigen eetbak, dito slaapmatje en een toilettasje en brachten de vakantiegangers naar hun plaats van bestemming. Dag jongens, riepen wij nog, maar ze zagen ons al niet meer staan. Nieuwe speelvriendjes, een groot renveld, een paard en wel een miljoen lekkere geurtjes.

Nou, daar stonden we dan

Als het zo moet, zei Muisman, dan wil ik ook weg. Had ie gelijk in natuurlijk, dus we reden nog een stukje verder en belandden in Hamburg. Tolle sache eej. Superleuk appartement in een levendige buurt en prima weer. Toffe (zeg je dat nog tegenwoordig? of zeg je dat inmiddels alweer, kan ook, mode is een cyclisch gebeuren naar wij menen) drie dagen gehad.

Vandaag de hapsnavels weer opgepikt. Ze waren blij om ons te zien. 'We kunnen er weer even tegen', zei Sam samenvattend. 'Snuf', beaamde Lotus, maar dat kwam omdat ze zo in allerlei zaken had gezeten dat haar neus een beetje geïrriteerd was geraakt. Overigens mochten ze bij het hotel in het huis van de eigenaars slapen, want Lotus ging 's avonds laat een beetje jodelen in haar kamer (het was een mooie grote, schone, afgetimmerde aanbouw aan het huis). Dat vond ze kennelijk toch een beetje anders dan anders....

Afijn, iedereen is weer thuis. Gaan we nu maar eens even van genieten.
oja, bij Muisman een impressie van de stad Hamburg.

3 opmerkingen:

 1. Klinkt heerlijk, eh Hamburg bedoel ik dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik miste je al. Toch lekker er even tussenuit. En als je een goed opvangadres hebt voor de honden dan heb je zelf ook meer plezier.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja inderdaad , wat móet je als de honden op vakantie zijn ..... precies , ga je ergens een hamburgertje eten !

  BeantwoordenVerwijderen