Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 12 januari 2009

The making of...

Oef, ik ben helemaal rozig geworden van het buiten zijn geloof ik . Het is er namelijk van gekomen vandaag! Jawel, the making of the compostbak is een feit. Dat had nog wel wat voeten in aarde trouwens. Sam was namelijk ook van de partij. Klusserij van niks met het beestje. Nee, dan kun je beter Wolf hebben, die zit er rustig bij en kijkt geïnteresseerd een beetje mee of alles wel volgens plan verloopt. Sam daarentegen participeert actief en tart elke logische stap in het geheel. Voor je er erg in hebt ren je achter een wapperende staart aan. ‘Sam, kom op met die hamer!’. Of je vreest een acute achteruitgang van de eigen verstandelijke vermogens. ‘Ik zou toch zweren dat ik net een plankje gezaagd had, maar waar is... Owwww….SAM, HIER!!!

Maar goed, desalniettemin of liever gezegd desondanks kwam er een product. Geheel vervaardigd van hergebruikte materialen. Dat is het leukste bouwen natuurlijk. Kost geen cent en je maakt van niets weer iets!

5 opmerkingen:

 1. Dat was even lachen,ik zag het voorme. gr ootmarsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor! Hoe je van niets iets kunt maken.
  Restverwerking waaruit dus meer komt dan je denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha mamamuis,

  Was net zelf ook aan het prutsen met flashdingetjes en diashowtjes. Moet nodig mijn site updaten namelijk.
  Als je op de onderstaande pagina stap 2 en 3 volgt, (let vooral op het fotootje met "on the road" erboven) dan kun je de slideshow vrij eenvoudig 'embedden'.
  http://wadingweb2.wetpaint.com/page/Embed+a+PhotoBucket+presentation?t=anon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Ilja, vanavond zal ik me er eens even ernstig in verdiepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kán me voorstellen dat Sam er een hondenhok in wil zien ;-) Gaat helemaal goedkomen met die compost !

  BeantwoordenVerwijderen