Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 19 februari 2009

Het roert zich

Potverjoppie, zie ik weer een verdwaalde taalfout in m'n logje van gisteren. Meestal maak ik ze in de categorie deetee. Komt omdat ik vaak zo aan het goochelen ben met m'n zinnen. Verandert de spelling, maar daar lees ik dan vervolgens overheen. Zucht. Tssss, niemand zal ook eens even zeggen; 'Muis daar staat een teetje teveel ofzo hè. FLauw hoor!'

En ik was nog wel zo blij. Neeheehee, er is nog geen minimuis. Hou eens op met drammen... Waar was ik. Oja, ik was blij omdat mijn paprikazaad en pompoenzaad hun koppies boven de grond gaan steken. Helemaal omdat ik gisteravond nog dacht aan het voorbereiden van de tuin. Sta ik vanmorgen tot mijn enkels in de sneeuw, verdeurie. Nou, dan is zo'n teken van leven uit een zaaibakje wel zo welkom. Hoezo overdrijven is ook een kunst... Pfff, echt niet! Maarruhh morgen ga ik tomaatjes zaaien én ik krijg mijn ananaskerszaadjes. Die heb ik van Bustani gekocht. Leuk joh en helemaal niet duur. Er kunnen wel honderd besjes aan een plant komen. Ze zijn lekker en lollig om te zien. Kijk maar (rip)



Afijn ik zal nog even de eerste roerselen van de paprikaatjes en pompoenen showen :P
Dit zijn de paprika's:

En dit de pompoenen:


en tot slot nog ff de pepertjes

Leuk hè!

4 opmerkingen:

  1. Ow wat ziet dat er allemaal weer levenslustig uit! Dat heeft de mensheid echwel nodig dezer dagen!
    Taalfoutjes? Je bedoelt dat "ooit ooit"? Is gewoon een hapering van je toetsenbord geweest joh! (Taalfoutjes springen mij als vanzelf in het oog, auwauw, duzzzz??)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nee joh, zoiets laat ik niet staahaan.. er stond red verdwaalde lieveheersbeestjes met deetee. kannie hè

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tijdens schrijfcursus presteerde ik het om van een litteken een lidteken te maken. Is toch echt iets anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja prachtig hoor al dat jonge leven maar inderdaad ..... waar blijft die minimuis nou.....

    BeantwoordenVerwijderen