Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 9 februari 2009

Wat moet ze daar nou weer mee!

Leuke koop gedaan op de veiling joh! Een kavel met 160 rollen lint (per rol ong 20 meter) en nog wat borduurgaren. verder een kavel met kleinvakspul, 42 items ook handwerk gerelateerd. Wat voor items precies trouwens wordt nog een verrassing. Maar als ik het plaatje zo bestudeer zitten er wel wat grappige dingetjes bij.



De rollen lint passen in het plan om centjes te verdienen met de site babymuis.nl. Daar is nu nog niks te beleven hoor, maar dat moet in de toekomst toch anders worden. Hoe en wat, dat komt vast nog wel voorbij dit jaar!



Vrolijk zooitje hierboven eej. Nou, Ga ik nou maar even naar de buuf, die kan wel wat hulp gebruiken met 'r vlaggetjesmanie. Blij dat ze over een maand vertrokken is. Uhhhh, zei ik dat? Das nou ook niet aardig. Schrap die opmerking maar hoor, want het is echt bovenstebeste vogel, maar die vlaggetjes......Tssssss :P

3 opmerkingen:

  1. Nog een site?? Ik ben alweer nieuwsgierig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is weer zó 30 april ,jij zit dus goed als er lintjes uitgedeeld worden op die dag !

    BeantwoordenVerwijderen