Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 11 maart 2009

Cultuuromslag

Sam ging weer naar school gisteren. Ik weet niet wie er meer teleurgesteld was, ikzelf of de leerling. Stond de puppygehoorzaamheidstraining nog in het kader van spelen met andere hondjes, lang leve de lol en we leren tussendoor ook nog wat, deze vervolgcursus 'de sociale huishond' bleek andere koek. Niet samen dollen en vooral goed opletten, want we moeten straks examen doen.

Sam snapte er niks van, die wilde zo graag even los rondrennen met de andere viervoeters en nou mocht het niet ! En ik dacht even dat we in een militair trainingskamp waren beland. Lag echt niet aan de mensen die lesgaven trouwens,want dat zijn lieverds. Nee het kwam meer door mijn natuurlijke afwijking acuut lacherig en afwerend te worden, bij in de pas lopen vereiste zaken (*maakt aantekening voor sessie met psychiater).

Denk dat het volgende week wel beter gaat. We weten nu wat de bedoeling is en als Sam en ik samen een beetje oefenen, doen we dat examen met twee vingers in Sam z'n neus.

4 opmerkingen:

  1. Met de nadruk op Sams neus. Kostelijk. Zou een hond niet vrolijk groot worden zonder zo'n circustraining. Wat willen wij alles tot graag afgepast en in de klauw houden! Ik moet er niet veel van hebben. Daarom heb ik katten. Want die luisteren toch bijna nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is nu precies de reden waarom ik niet geschikt ben voor honden. Ze hoeven me maar even met een scheef koppie aan te kijken en ik ga volledig OM. Net als Plato heb ik daarom katten en die luisteren wel, maar doen niet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel even de handjes wassen dus na dat examen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen