Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 10 maart 2009

Waar komen die nou vandaan!

Soms krijg je wel eens antwoord op een vraag, die nooit in je opgekomen was, als je niet zojuist het antwoord had gekregen.

Snap je niet?

Nou, ik had me bijvoorbeeld nog nooit afgevraagd hoe de aanvoer van goudvissen en karpers in een tuincentrum geregeld was. Ik bedoel, kwam er dan een tankauto vol vis en hengelde de medewerker een middagje met een schepnet de vinnekes van zijn keuze eruit. Ik zeg maar wat. Nou, mooi niet. Hoe wel? Gewoon, ze worden aangeleverd in een verhuisdoos met daarop een adres en een postzegel. Op de buitenkant staat een plaatje van het soort zwemmer. Dan komt een tuincentrummedewerker met een stanleymes en die snijdt de plakkrand open. Vervolgens vist ie een plastic zak uit de doos, die is gevuld met water en heul veul op de millimeter zwemmende vis en dan worden ze met een schepnet eruit gelepeld, hup zo het aquarium in. wist ik niet... wel lichtelijk bizar eigenlijk.

Over bizar gesproken. Ook gespot in de intratuin: een pak met ingrediënten om zelf koekjes voor je hond (of samen met je hond?) te kunnen bakken.... hahahahahahahahaha... uhhh... of is het om te huilen. Ga ik nog even over nadenken.

3 opmerkingen:

  1. ik las onlangs in de column van Wieke Biesheuvel iets over hondenkleertjes in Amerika, dus wat is er dan logischer om met je hond koekjes te gaan bakken ? er zat vast ook wel een leuk schortje bij :-) en ik denk ook dat je aan bakken niet toe komt, dus de oven zal hier geheel overbodig blijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Brrr...mama je gaat aan die onzin toch niet meedoen he? Er moet toch iemand zijn die de kop er bij houdt?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je wilt niet wéten wat mensen soms "verwarren" met dierenliefde ;-)

    BeantwoordenVerwijderen