Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 30 maart 2009

Trek maar aan het touwtje...

De blokjes en de tuin moesten even wachten vandaag. Slingers ging ik maken, wel meer dan 20 meter. Een kleine erfenis van een vogel wier naam wij hier niet zullen noemen. Als je meer wilt weten, ten a day doet melding.

Gisteren had ik het over de thuiszorg. Ik heb het dertien jaar met plezier gedaan; thuis zorgen voor de mensen, in de context van een mooi bedrijf. Op m'n oude weblog stond vaak een verhaaltje over ontroerende of gekke en geestige gebeurtenissen. In mijn huidige werksetting, zijn er iets minder hilarische momenten om te beschrijven en dit weblog fungeert meer en meer als dagboek en motortje voor mezelf.

Sam wilde nog wel even opvallen vandaag. Er hing een touwtje uit z'n bek. Het leek me meteen wel een goed plan om ff een ruilmiddel te regelen. Gewapend met een stuk worst voor honden, stapte ik op het onschuldig kijkende beest af, hield het lekkers voor z'n snuit en terwijl de kaken uiteen gingen om toe te happen, trok ik aan het touwtje. Zat er verdeurie een tweede hands muis aan vast. Owwwww!

6 opmerkingen:

 1. Aargggghhh!! Waar had Sam die tweedehands muis met snoer vandaan.


  Min met laptop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, Min.. uhhh... het was een tweede handsje van de kleine tijger.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht al dat je laptop ineens muisloos was...

  Min met laptop

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij heeft Sam een identiteitscrisis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen