Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 29 maart 2009

Naar boven

De rucola komt op in de tuin! Is dat leuk of is dat leuk. Dacht ik. Zal de rest van het gezaaide ook wel komen. Klinkt logisch, maar is het niet natuurlijk. Net alsof je zegt. Gisteren zag ik een gele motorfiets, zal ik er vandaag ook wel één zien. Of is dat toch wat anders... uhm... uhhh.... nouja, wat je in de grond stopt wou ik maar zeggen komt toch vaak weer boven. Dat laatste klopt sowieso voor een deel. Ik stuit vaak op stukjes glas en aardewerk die 'omhoog gewerkt' lijken te zijn. Misschien wel door alle beestjesmannen in de grond. Moeten ze maar niet met de kapucijners en de rest doen vind ik.

Anyway, had ik al de loftrompet gestoken over mijn rubberen bakvormen? Nee? bij deze.Al vraag ik me af waar je zo'n trompet dan steekt. Ook naar boven zeker, de lucht in, waar ie hoort. Ja hè? Maar ik dwaal af. Rubberen bakvormen daar had ik het over. Echt super in gebruik. Absolute aanrader. Je vet ze één keer in en daarna nooit weer. En alles wat je bakt zit los in de vorm. niks geen aangekoek zeg maar. De vormen zijn nog een overblijfsel van mijn thuiszorgtijd, of een aandenken aan. Zo kun je het ook zien. Bij m'n vertrek kreeg ik waardebonnen. Een deel heb ik omgezet in.... jawel... die dingen dus. Nog bedankt hoor jongens, als ik bak denk ik altijd even aan jullie!

4 opmerkingen:

 1. Da's een goeie, die rubberen bakvormen... Ik erger me altijd dood aan dat geplak in blikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt wel leuk, maar ik hou het toch bij mijn eigen blikken. En daar wordt niet mee gebakken, maar mee gespaard ,-)

  Min met laptop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HA Sanne, het is silicone om precies te zijn ennuh.. het bakt echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik krijg een héle nare smaak in m'n mond als ik aan in rubbervormen gebakken cake denk , ligt vast aan mij ! Oh... ik zie net dat het silicone moet zijn , gebruiken wij alleen maar om sanitaire randjes af te stoppen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen