Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 28 maart 2009

Wel om het afstapje gedacht Wolf?

Sam was vandaag gelukkig wat opgeknapt. Z'n bruine ogen keken vanmorgen al snel vragend naar de etensbak en ook vanavond deed ie of de zomertijd al was ingegaan! Gelukkig maar. Wolf daarentegen is nog echt heel zielig. Hij probeert zijn rechter voorpoot zo min mogelijk te belasten en loopt alleen als ie echt niet anders kan. Misschien heeft de dakhaas wel een verkeerde sprong gemaakt bij het verlaten van de schuurzolder en heb ik hem gisteren bijzonder valselijk beschuldigd.

Nu ik veel in de schuur aan het bouwen ben, vindt Wolf het leuk om daar ook een beetje rond te hangen. Vooral op zolder, maar er is geen echte trap. Wij gebruiken een ladder en de wilde dieren moeten springsprangsprong-hupjes maken. Van vloer naar werkbank, op doos, op half affe tussenmuur, op balk... en omgekeerd. afijn. Legio momenten waarop het mis kan gaan eej. Maar even in de gaten houden.

De regen zeek de hele dag uit de hemel en wij sjouwden de inhoud van de schuur maar weer eens van de ene kant naar de andere. Ook dat laatste is niet top. Maar ik heb ruimte nodig om maandag verder te kunnen met de blokjes. En er moet een betonnen vloer gelegd worden tzt, das ook een goede reden om het gedeelte waar ik nu mee bezig ben (de schuur bestaat uit twee ruimtes), leeg te halen.

Anyway, nou doe ik even niks meer. Latur

1 opmerking:

  1. Ik ga even een rustpauze inlassen , ben erg moe geworden van al dat gesjouw van je , fijn dat Sam uiteindelijk niets had !

    BeantwoordenVerwijderen