Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 27 maart 2009

Kommer

De Bees doen het goed in de kas. Basilicum, bonekruid, bindsla en de bieslook, het komt allemaal voorzichtigjes de grond uit. En ik zag ook wat tijmelientjes. Leuk hoor. Buiten is het nog niks. Ik hoorde vandaag een tuinboon tegen een kapucijner zeggen; 'mag ik een boon worden als ik met dit weer m'n kop boven het maaiveld uitsteek'. Tja humoristen daar in de moestuin. Heb ik weer.

Anyway, het is hier kommer en kwel. Sam wilde vanavond niet eten. Nou, dat is echt nog nooit gebeurd. Ik hoop niet dat ie echt ziek wordt. Wie weet wat het beest weer naar binnen heeft gewerkt en vervolgens blijft steken ofzo. Verder loopt Wolf te mankepoten en zowel hij als Tijger zitten onder de plekken door het vechten met soortgenoten. Noem me een pessimist, maar ik voorzie dat het nooit vrede op aarde wordt.

Zinloosheid troef. Een territorium van hier tot Tokio, allebei gecastreerd en toch vechten met rivalen tot bloedens toe. Tsss. Ik heb het al eens geschreven geloof ik, maar sommige wijsheden zijn het waard te herhalen. Oftewel, zoals een negentigjarige thuiszorgcliënte vaak zei over mannen; 'Ach, als het ondereindje begint te werken...' en dan keek ze er veelbetekenend maar vooral onheilspellend bij. Geldt ook voor onze katten geloof ik, die visie...

3 opmerkingen:

 1. Die Tijger en Wolf kwamen vast Poema of Panter tegen die ook al de lente in het hoofd hadden.
  Wie weet heeft Sam luddevedu (liefdesverdriet)

  Min met laptop

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondereindjes zonder balletjes zouden zich niét moeten roeren !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whahaha....ik lig helemaal in een deuk om die uitdrukking van het "Ouwetje "!En ja, ik geloof ook dat het van toepassing is op de katten!

  BeantwoordenVerwijderen