Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 13 maart 2009

Tuinporno?

Zoals te verwachten was, volgde vandaag de volgende stap in de tuin (zie gisteren). Kon niet anders natuurlijk met deze kneiterharde lentedag! Het Digitalisparadijs wat ik voor ogen had, is uiteindelijk meer een digitaliswelving geworden. Twee welvingen om precies te zijn, links en rechts van de halve cirkelvormige ophoging, die de moestuin begrenst (foto volgt-ooit-).

Ik vind het wel erotisch klinken eigenlijk. 'Dag onschuldige passant, hebt u mijn prachtige digitaliswelvingen al gezien?'*geschokte blik* 'Mevrouw Muis, wat zegt u nu!' *rent gillend weg*.

Anyway, die halve cirkel waar ik het over had, ga ik helemaal vol zetten met plantjes die aantrekkingskracht uitoefenen op vlinders. Moet me nog even verdiepen in de soorten. Ik denk dat ik achter de halve ring wat vlinderstruikjes zet. Wordt vast super.

Ook super was het mailtje met daarin de vraag of ik aan een workshop mee wilde werken die georganiseerd wordt in het kader van pas ontwikkelde kwaliteitscriteria parkinson/dystonie. Aan die criteria heb ik ook mijn steentje aan bijgedragen, dat maakt het extra leuk. Gaat in juni gebeuren. Is er die maand in elk geval brood op de plank :P

1 opmerking:

  1. Klinkt goed allemaal maar die foto's zullen zullen toch moeten bewijzen of dat ook echt zo is ;-)
    Nu maar hopen dat er vóór juni ook voldoende brood op de plank komt anders ga je juni niet halen !;-)

    BeantwoordenVerwijderen