Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 22 april 2009

Ego enzo

'Ik vind er geen klap aan hoor, al dat geneuzel van die mensen over zichzelf, nouja jou ken ik, das dan nog wat'. hahahahaha, dat vond ik wel een geestige opmerking, gemaakt door iemand aan wie het fenomeen loggen dus helemaal niet besteed is. Ik vind het daarentegen erg leuk om mee te lezen met het wel en wee van volslagen onbekenden, die gaande de rit, soms helemaal niet zo onbekend meer lijken.

Maar dit terzijde. zal ik nu maar m'n egobabbel houden. Morgen gaan we een mooie dakconstructie maken bij Zoon Muis en z'n muizinnetje. Als ik er tijd voor heb hoor, kan ook zijn dat ik de hele tijd met Minimuis op schoot ga zitten. Alhoewel, dat zeg ik nou, maar ik heb zelf ook belang bij het dakje. Het oude namelijk, van riet en gaas gaat eraf en laat ik nou dat gaas héél goed kunnen gebruiken voor de kippenren die ik in gedachten heb! En dat riet, daar is vast ook wel een goede bestemming voor te bedenken eej!

Ik denk dat ik krielkippetjes wil, die hebben iets minder ruimte nodig. Een stuk of vijf en dan een hanig krielhaantje erbij... Dat lijkt me wel wat. Krielhaantjes hebben ook kriellongetjes hoop ik, dat ie me niet om 5 uur rechtop in bed laat zitten...

Als echte neuzelaar over mezelf meld ik ook nog even dat m'n rug zozolala is, maar het herstel wel een opgaande lijn laat zien. Dus.... weet je ervan. :P

7 opmerkingen:

 1. Hallo Mama M. Ik wist niet eens dat er wat met je rug is. Dat komt. Ik begin dan van bovenaf te lezen en dan kom ik het dus te laten tegen. Tjonge, ik ben tegenwoordig ook zo'n psychologisch fenomeen dat over zijn eigen dingen babbelt. In mijn geval met het excuus dat er geen directe familieleden meer zijn tegen wie ik anders zou hebben aangekletst. Maar ja.... hopelijk wordt er straks geen vlijmscherpe analyse gemaakt van webloggers waarna de medicatie al bij de apotheek ligt... Ach wat... dan nog.... ik ga lekker toch door.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zou je zeggen van een paar schaapjes ,kan ik de wol mooi overnemen,en hoeft pa muis niet meer te maaien.groetjes ootmarsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uh ik wil je niet ontmoedigen maar een haan is een haan, krielhaan of niet. Ik heb ook een klein haantje gehad, maar die kon goed tekeer gaan, ik hou het nu maar gewoon bij kipjes, gezellig dat getokkel en elke dag een vers eitje wat wil je nog meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, ik voel ook meer voor die verse eitjes. onze haan zijn 2 katten, die in het holst van de nacht honger hebben en precies weten hoe ze ons het bed uit moeten krijgen. Ik wist ook niet, dat je het aan je rug had, maar het verbaast me niet. Blijf nou toch eens een dagje lekker stil zitten, Muizemens, al is het dan met die minimuis, maar gun die rug eens een dagje rust. Ik ga vanavond lekker jouw spinaziegerecht eten. Alleen de gedachte eraan maakt me al hongerig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eh we hebben ooit een haan gehad. Dat was de eerste en de laatste.
  En de kuikentjes kregen zwemles van de gans.
  Dus ik zou er ook geen gans meer bijnemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was je m'n buurvrouw maar , héérlijk dat gekraai van een haan .Vroeger hadden achterburen een haan helaas...... door gezeur van andere buren moest die verdwijnen !
  Die rug heeft het ook zwaar te verduren gehad volgens een aantal logjes geleden enneh.... dat geneuzel over jezelf....? Is bij de één reuze onderhoudend en bij de ander reuze saai , bij "de ander " moet je dus gewoon wegblijven !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Krielkipjes lijken me enig !! Jammer dat onze tuin daar net te klein voor is. Maar, als we ooit nog een stukje grond bij kunnen kopen,worden die als eerste aangeschaft!
  Heb ik altijd al willen hebben, maar een haan???
  Weet niet,zou je aan iemand moeten vragen die er een heeft!!!!

  BeantwoordenVerwijderen