Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 9 april 2009

Kost dat?

Zo, hè, hè, tuut tuut. Was m’n emmertje met cement wat voller dan gedacht en ons bent zunig eej, dus weggooien was geen optie. Moest ik nog even door (verdeurie). Nu hoef ik in de schuur alleen nog een stuk muur op te vullen met baksteentjes tussen en onder de balken. Zou eerder, maar er moet wat stutwerk gedaan worden. Doen Muisman en ik even samen één dezer dagen.

Anyway, tussendoor nog wat in de tuin gefrut. Ik wil eigenlijk wel kijken wat moestuinieren nou oplevert. Los van de lol en de voldoening van de hobby zeg maar (want dat gebeuren is natuurlijk super renderend!). Tot nu toe heb ik denk ik zo’n 75 euro geïnvesteerd in zaaigrond en groentezaden. Vraag me af wanneer ik dat bedrag eruit heb. Zal in elk geval iedere opbrengst trouw documenteren en omrekenen in euro’s. Voor de fun eej, want dat is de insteek.

Minder fun is trouwens dat hier de ‘gierjegek’ dagen al een tijdje zijn losgebarsten. Sodeknetter, ik kan geen was naar buiten doen. Nou ja, kan wel, maar dan ruikt de hele familie naar koeien. Kijk als muis vind je dat niet fijn natuurlijk. Landleven van een iets mindere kant zullen we maar zeggen.

Goed, gaan we nu ff eten. Tot morgen!

3 opmerkingen:

 1. O héérlijk dat gieren .... maar ja ,ik ben een stadskind en die enkele keer dat ik de polders induik geniet ik ervan als "dat luchtje " er hangt !Ik zal waarschijnlijk óók wel anders "piepen" als ik er van vroeg tot laat in moet zitten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hier nog niets geroken, maar ja mijn reukvermogen is op dit moment niet optimaal.
  Ben een beetje aan het hoesten en proesten en mijn stem klinkt alsof ik uren in een rooklokaal heb rondgehangen.

  Min

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toch wel binnen gegeten ? met de ramen dicht ? en weliswaar nog niet van je eigen groentetjes, maar dat komt nog wel. Voor je het weet sta je de weckflessen te vullen (oh nee, dat deden we in de zestiger jaren, er zijn nu andere methodes)

  BeantwoordenVerwijderen