Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 11 mei 2009

Bijna een wilgenallergie

Veel wind om de kop vandaag. Nog meegekregen de weerswaarschuwing? Plaatselijk zicht in het noordoosten van Groningen minder dan 50 meter. Dat kwam door mij! Het pluizige zaad aan de takken van de omgezaagde wilg veroorzaakte een enorme witte stuiftroep toen ik aan het hakselen sloeg. Bijna niet te doen. Stond er met tranende ogen bij en dat kwam niet omdat ik zo emotioneel werd van de klus.

Daarna lekker van alles in de grond gezet. ananaskers, paprika, tomaat. Ik zal morgen naar de winkel om batterijtjes te kopen voor m'n fototoestel. Ga ik 'ns ff wat kiekjes maken van de moestuin in ontwikkeling.

Anyway, nog maar even genieten van de vrijheid deze dagen. Volgende week weer een beetje aan het werk. Er stond een artikeltje over in de krant. Nee niet over dat ik wat ga doen voor de kost... tsss, zo bijzonder is dat nou ook weer niet. Het ging over het onderzoek waar ik aan meewerk (afnemen interviews). Hier kun je het artikeltje lezen.

3 opmerkingen:

 1. Toch jammer dat ik onder de rivieren woon.
  Morgen haal ik weer een anti-allergisch middeltje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niets van gemerkt van dat witte pluis, wel van de wind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier een stevig windje en pluisjes genoeg maar dat is ├ęcht niet jouw schuld hoor !
  We leven ondertussen veel te "onnatuurlijk" , en ons lichaam verleerd dus zichzelf te wapenen tegen van alles en nog wat ....zucht!

  BeantwoordenVerwijderen