Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 12 mei 2009

Schaduwtuin in opbouw, deel I

Vandaag de stoute schoenen maar eens aangetrokken. Met moeite, want m'n werksluipers hebben hun beste tijd gehad en vallen bijna uit elkaar. Kun je ze ook niet kwalijk nemen na de vele kilometers die er al mee afgelegd zijn. Anyway, richting het achterste stuk schaduwtuin gingen we, (m'n schoenen en ik dus) om wat vormen te gaan maken met puin. Laten we het zo maar noemen. Iets minder pretentieus. Voor een echte 'Le Roy'-tuin' ben ik toch teveel cosmetisch bezig denk ik.

Maakt niet uit. Maarrrrruhmmm.... wat zat er in Mieps muizenkopke. Nou, ik ga eerst achterin een soort rond pleintje maken met verhoogde wanden van puin. Achter deze stenen muren wordt de grond opgehoogd met uhhh... grond. Kan ik daar planten zetten. Nouja, dat is het plan. Ben wel van de club van 'de route bepaal je onderweg', dus het kan best zijn dat we heel ergens anders uitkomen eej! :P

Hieronder een fotoverslagje van de vorderingen van vandaag!

6 opmerkingen:

 1. dat heb je allemaal weer leuk bedacht.je hebt zeker wel blaren inje handen van het stenen stapelen. gelukkig heb je goeie hukp van Sam. groetenis .ootmarsje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent echt wel flink aan het bikkelen zeg! 'Doorzetter' is je middle-name, of niet ;-) Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gaaaaat maar door he Muis, ontstuitbaar wezen!! Ik krijg er spierpijn van. En dan lees ik alleen nog maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja , dat ken ik ... plannen zijn er om aangepast te worden en juist dát soort aanpassingen geven vaak het beste resultaat !

  BeantwoordenVerwijderen