Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 21 mei 2009

En gelukkig dat ze werden!

'Gheghegheh', grinnikte Muisman een paar weken geleden toen ik onbedoeld richting de grond ging, maar hielp me daarna galant overeind. Daar had verdeurie de tuinstoel het zomaar begeven. 'Hahahaha', lachte ik even later toen de man spontaan achterover sloeg, omdat nu zijn stoeltje de pijp aan Maarten gaf.

Maar vandaag kon het leuker. 'Wat zei je Muisman', vroeg ik en leunde op de laatste nog in leven zijnde tuinstoel waar ie in zat. 'Knal!' zei het ding. Muisman schoot achterover, ik verder voorover, het tafeltje klapte opzij en twee grote dikke lege glazen kletterden op de grond. In duizend stukjes lagen ze. Wat een chaos. Verdeurie, grinnikte Muisman, hiehhhhhhhhhhhiehhhhhhiehhhh, gierde ik en lag 5 minuten blauw van het lachen.

Moet je trouwens weten, vanmiddag was ik wat plantjes aan het verpotten. Liep ik per ongeluk tegen een stel bloempotten, die daarin aanleiding zagen om spontaan om te kieperen. Tsss, demonstratief stelletje hoor, het was maar een klein tikje. Anyway, rinkeldekinkel hoorde ik. Jawel, het vijftal ging dwars door het raam van m'n kasje.... Nou moeten we een nieuw ruitje halen.

Maaruhm... met al die scherven hè. Man, wat zal dit een gelukkig weekend worden!!!

2 opmerkingen:

  1. Dat kan haast niet anders...met zoveel scherven!!

    Ik wens je een vrolijk en super gelukkig weekend!

    groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms is het zóóó jammer dat een mens niet op 2 plaatsen tegelijk kan zijn ..... nou ja ,misschien maar goed dat ik er niet bij was , ik had het "niet droog" gehouden !

    BeantwoordenVerwijderen