Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 20 mei 2009

Nageltje knip!

Sam houdt van drama. Had ik al niet eens geschreven over zijn overdreven gedrag wanneer je een flesje oorreiniger voorzichtig in zijn oor spuit? Dat ik elke keer de dierenbescherming aan de deur krijg, ingeschakeld door het mensen uit een dorp verderop? Daar kunnen ze hem dan horen jammeren. Tsss. … zo sta je er raar op natuurlijk (geintje, maar een drama maakt het beest er wel van).

Gelukkig is Sam qua nagelknippen iets minder luidruchtig. Wel bereikt ie elke keer weer een nieuwe level in het Guinness Book of Records met zijn draai en ontwijkgedrag. Eindeloos geduld moet je hebben en dan….. op het juiste moment toehappen… uhhm knippen dan hè.

Gisteren gloorde er echter hoop aan de einder. Op een laag tafeltje lagen een stuk of 15 hondenlekkernijtjes gedrapeerd, pal voor de neus van Sam. Nou, en toen ging het als volgt: Nageltje knip, veel applaus en een heerlijk brokje. Na een keertje of drie dit ritueel herhaald te hebben viel het kwartje in de hondenkop en relatief rustig onderging Sam smakkend verder z’n lot. Hij loopt er weer mooi gepedicuurd bij. Misschien wil ie de volgende keer wel een kleurtje, zal het goed doen bij z'n witte pak!

3 opmerkingen:

 1. Hahaha, MET een randje glitters wellicht!
  Maar het kan lastig werk zijn, dat nagels knippen bij dieren, zeker als ze ongedurig zijn: voor je het weet zit je in "het vlees"! En daar "smakt" zo'n beest dan weer niet naar he...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wist helemaal niet dat zo iets nodig was, bij een hond. Ik dacht dat slijt wel bij met lopen en zo!!
  Maar een leuk bloemetje erop of zo, zou je kunnen proberen de volgende keer!!

  Je hebt weer een heleboel werk verzet zag ik !!!

  Ik niet 2 weken Italie.........lekker lui!!

  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stadse honden hebben dat probleem niet natuurlijk ,die lopen regelmatig op keiharde ondergrond maar eh....Sam is dus niet vies van een beetje omkoperij !

  BeantwoordenVerwijderen