Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 22 mei 2009

Grote gele vis

Muisman zag er futuristisch uit. Hij had vuilniszakken met tape aan z'n laarzen geplakt en het plastic vervolgens aan z'n bovenbenen getaped. 'Ik ga eens even kijken of ik dat lek in de vijver kan vinden', zei ie en stapte het water in. Nou denken jullie natuurlijk, die gaat onderuit of er gebeurt iets anders leuks. Nee hoor, helemaal niet :P.

De vissen vonden het een welkom verzetje. Die zwemjongens hebben natuurlijk ook niet zoveel afleiding daar onder het wateroppervlak. Beetje dobberen, wat eten bij elkaar scharrelen, bietsje blu-bluppen met medevissen. Dus het bezoek kwam als geroepen.

Muisman zag de lol er ook wel van in. 'Ze zwommen om me heen en hapten in mijn vingers', meldde hij even later enthousiast, 'Grote gele vis zwom zelfs een paar keer tegen me aan. Plok ging het, net of ie een kopje gaf.'

Helaas heeft Muisman het gat in de folie niet kunnen vinden. Ik denk dat we de vijver toch nog een keer rigoureus aan moeten gaan pakken. Mwahhh... later dit jaar denk ik offuhhh... volgend jaar.

2 opmerkingen:

  1. Muisman is helemaal hip: een fishtreatment. Een half uur met je voeten in de vijver en je consumindert een heleboel!!! (google maar eens op fishtreatment of dr Fish)

    PS: dit is de derde poging om iets te posten... het gaat niet helemaal lekker...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan is het nog mooi dat je volgehouden hebt Bustani! ik heb er niet zoveel invloed op helaas.. maarruhm ik zal eens googlen!

    BeantwoordenVerwijderen