Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 18 mei 2009

Was het zomaar laat!

Sowwwww, was ik weer. Beetje laat hè? Ja. Moest aan de arbeid. Interviewen tot in de avond. Het leuke is dat ik aan het werk ben voor m'n eigen bedrijfje, dus niet in loondienst en dat een jaar lang, gemiddeld ongeveer een dag per week. Niet gek!

Gisteren en eergisteren nog wat aan de schaduwtuin geknutseld. Er ligt nu nog een stenen rand om het pleintje (op een halve meter afstand), zodat de grond een beetje op z'n plaats blijft liggen. Daarna heb ik om dat randje heen de bodem geëgaliseerd, want daar moet nu een looppad komen van de rest van het puin.... Zwaar werk dat gelijkmaken!! Crimineel gewoon, allemaal steen en andere obstakels in de grond. En niet eens een magnum in de vriezer om de verloren calorieën aan te vullen. Snik!

Vanmorgen geprobeerd enigszins toonbaar te worden. Handjes in de week, nette broek. Crisis, dat laatste was nog een heel gedoe! Een hele mooie zwarte broek, gewassen en gestreken, maar op wonderbaarlijke wijze toch nog vol aanhangsels.... mag je drie keer raden van wie: tis wit en hoeveel haar ie ook verliest kaal wordt ie van z'n lang zal hij leven niet... pfff. Nou dat werd eerst voorzichtig sucken met de stofzuiger, toen met plakband om m'n hand (plak naar buiten)over de stof, daarna nog eens wapperen aan de lijn in de wind en manueel het een en ander geplukt... Morgen ga ik een nieuwe nette broek halen uit de winkel, verdeurie.... Uhhh, een witte maar, denk ik :P

1 opmerking:

  1. Ik had de goede raad al bij de hand , een witte broek natuurlijk ;-)óf Sam zwart verven !

    BeantwoordenVerwijderen