Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 6 juni 2009

Dat doet zeer!


Sam en Muisman waren lekker aan het voetballen. Sam ving de bal op uit de lucht, kwam daarbij nauwelijks los van de grond, maar kennelijk toch genoeg om verkeerd te landen. Een oorverdovend gejoel en een bungelende poot was het gevolg.
Aan de foto kun je wel zien waarom. Een lelijke spiraalbreuk.
Vanochtend heeft de ongelukkige tijdelijk gips en een spalkje gekregen om de botdelen niet al teveel ten opzichte van elkaar te laten verschuiven. Maandag wordt z'n poot weer helemaal gefixed. Kan ie bijna gelijk weer lopen zeggen de dierenartsen. Ze zien Sams toekomst rooskleurig in, geen restverschijnselen enzo.Gelukkig maar. Voor Sam én voor ons. Verdeurie, wat een schrik. Positief puntje voor Sam; met al die pijnstilling gaat ie een uiterst relaxed weekendje tegemoet.... och gossie, kijk um eens liggen. 'Doe er maar een sportsok om', zei de dierenarts, 'dan kan ie gewoon naar buiten. En als het gras nat is een plastic zak.' Sam denkt er het zijne van. Hij beperkt z'n bewegingen tot het hoognodige. Zal wel bijtrekken eej.

9 opmerkingen:

 1. Die arme Sam !! Hij laat zich natuurlijk heerlijk verwennen. Groot gelijk Sam !!
  Geniet maar even van alle aandacht!!Fijn weekend jongen.

  Ook voor jullie een heel gezellig weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, arme Sam! Hij kijkt ook zo beteuterd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schrik zeg. Pffft, ik zet even een virtuele handtekening op dat gips :-)
  Beterschap Sam,
  Liefs Min

  En voor jouw en Muisman een (ook virtueel) drankje voor de schrik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh, sammmiepammie! Wat kijk je zielig in de camera! Dat kon je natuurlijk al goed. Maar nu ben je ook wel heel zielig. Snel beter worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kunt proberen een wit voetje te halen maar ja .... wat nou als je al vier witte voetje hébt ...... dan haal je een zwarte natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ghegheh, er is er maar één die dit commentaar kan geven rietepietz

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah gut! Zo is ie wel heel zielig zeg! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Och erm! Wat een pechvogel... Arme Sam!
  Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen