Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 8 juni 2009

Heelhuids thuis

Zo, Sam is er weer hoor! Weliswaar een beetje erg groggy en een slap aftreksel van zichzelf, maar wel voorzien van een stevige metalen plaat die het bot van z'n linkerpoot de rest van z'n aardse bestaan in het gareel zal houden. Vier weekjes rustig aan en dan is ie weer als nieuw zei de dokter. Dat is een fijne gedachte.

Ben wel blij dat we het witte monster al vrij snel verzekerd hebben trouwens. Dit grapje komt al met al op zo'n 1800 euro. Dat is een boel geld eej. Hebben we niet in een laatje liggen, maar nu krijgen we het merendeel weer retour. Morgen zal ik even een foto van Sam en z'n oorlogswond maken, vandaag wilde hij niet op de foto, tenminste bij 'say cheese' weigerde de patiënt te lachen en ging meteen knorren. Mag hoor.

Kan ik de ruimte mooi benutten voor een tuinfotootje. Waar zou nou die courgette gaan groeien, dacht ik als leekboerin en inspecteerde de plant. Bleek zo'n groene rakker zich verdeurie achter de bloem te hebben verstopt. Dat wist ik dus echt niet.

5 opmerkingen:

 1. fijn dat het weer helemaal goed komt met Sam.je geeft hem maar een extra stuk worst ,daar groeien de botten weer snel van aan elkaar. gr: ootmarsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AH!! Fijn dat Sam weer terug is en gelukkig alles wel weer goed komt!
  Jeetje, is zeker dan wel belangrijk om de hond te verzekeren.
  1800 euri, tjonge, geen kattepis!

  Ja, grappig hè? zo,n gourgette, bloeit achter z,n bloem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gossie soort robothond nu dus met die stalen plaat, sterkte er mee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pffft dat bedrag probeer ik dit jaar te (be)sparen. En aangezien Madame M niet verzekert is.. Wij blijven hier duimen dat we niet voor oktober naar de dierenarts hoeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rietepietz móet snel zijn want de boel wordt steeds weer afgebroken .Gelukkig dat men de boel kon repareren bij Sam , zielepootje hé!

  BeantwoordenVerwijderen