Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 16 juni 2009

Zie er als een berg tegenop?

Morgen komt denk ik mijn berg met grond. Kan ik de dagen (weken) erna lekker kruien. Elke dag een kruiwagentje of vijf. Eens even kijken of ik Muisman ook kan motiveren om er een paar voor z'n rekening te nemen. Dan zou het helemaal snel gaan natuurlijk.

De klus moet maar een beetje gestructureerd aangepakt worden als je het mij vraagt, want bergen verplaatsen is niet mijn ding. Dus als we geen actie ondernemen staan er volgend jaar klimgeiten op de uitkijk. Klimgeiten? Jazeker, die gasten benutten echt alle mogelijkheden om op een verhoging te kunnen staan. Voor je het weet nemen ze je berg in beslag.

Maar goed, dit klusje is de laatste zware uitdaging voor het leuke werk (lees; de afwerking) aan de schaduwtuin kan beginnen! Plantjes verzamelen. Ik wil ook graag varens trouwens, maar dit terzijde.

Dan nog een oproep. Wil degene zich melden die het elke keer voorelkaar krijgt om een net rijpe aardbei half op te kauwen? Snoskommers, echt onvoorstelbaar!!!! Ik weet nu nog niet hoe de smaak van een homemade vrucht is. De dader is vast zo'n slijmerige streaker (lees; naaktslak). Heb ik pech, want zoeentje kan niet lezen natuurlijk. Kom ik nooit achter de waarheid. TSSSS

4 opmerkingen:

 1. ha! roald dael komt bovendrijven. leuk voor minimuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor gisteren van iemand, die z'n aardbeien werden opgegeten/aangevreten door kikkers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als je last hebt van naaktslakken. een val met bier werkt uitstekend!! (misschien niet zo aardig, maar als je wat eten voor jezelf over wilt houden soms noodzakelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is idd een goeie tip Anoniem en ik denk er hard over :P

  BeantwoordenVerwijderen