Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 16 juli 2009

Geen kunstjes

Ik zie er kek uit. Heb een Hemaleesbrilletje op met één poot. Heeft ook niet iedereen. Moet je wel wat voor doen, trouwens. Mijn manier was er vol bovenop gaan staan, maar dan heb je meteen ook wat.

Ik was gezellig bij Minimuis. Lekker gespeeld met die troel. Eigenlijk was het er te warm voor, maar Minimuis riep; 'Oma! Je bent toch geen watje..' Hoef je tegen mij maar één keer te zeggen natuurlijk, heeft ze nou al door die doerak.

Overigens, wilde ik even wat kwaliteitstijd van ons samen op de film zetten. Heb ik ook gedaan hoor, maar weet je wat nou lollig was? Waren we aan het zingen, van 'klap eens in je handjes, blij blij blij (en dan zing ik altijd op je boze bolletje allebei, maar dat klopt volgens mij niet, van dat boze bolletje, maar dit terzijde), zag Minimuis dat er een cameraatje in de buurt was.. wilde ze haar handjes niet meer op haar hoofdje leggen. Echt waar. Ze hield haar ellebogen helemaal strak, zo van, doe jij lekker zelf je kunstje.. tsssss.... niet te filmen zoiets :P

afijn, zo gauw mijn laptop z'n verzet opgeeft en fatsoenlijk filmpjes in kan laden, zal ik even wat online zetten, want bericht over Minimuis zonder beeld, dat kan natúúúúrlijk niet hè!

1 opmerking:

  1. Ik ben ook altijd heel creatief als het gaat om bijzondere brilletjes te organiseren ;-)
    Wat mini muis en bewegende beelden betreft heb je natuurlijk helemaal gelijk !

    BeantwoordenVerwijderen