Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 15 juli 2009

Over monsters en sukkels


We hebben uitzicht op een gigantisch geel monster. Deze jongen ziet er heel wat geavanceerder uit dan het exemplaar dat andere jaren het koren van het kaf scheidde zeg maar, of de aar van de stengel, dat klopt waarschijnlijk meer.

Anyway, bijna drie jaar geleden, ik was nog niet zo lang aan het bloggen, wijdde ik er een paar regeltjes aan op m'n vorige web-log. Deze om precies te zijn. Vond het lollig om het verhaaltje even naar voren te halen. :P

Muisman heeft net mijn koektrommel gemaakt. Met kunst en vliegwerk, want de uitlaat (uitlaat? Wat was er met de uitlaat... nou die was gebroken enzo.. weet je dat niet? pfff.. moet je maar vaker komen lezen hoor!), bleek al behoorlijk gaar. Ging ie even lassen enzo en daarna nog wat aansmeren met een pastagoedje.

'Broemmmm', zei de motor redelijk beschaafd.
'Wat doe je?', vroeg Muisman lachend, terwijl hij aan kwam lopen.
'Nou ff horen hoe het klinkt enzo.', antwoordde ik en voelde nattigheid.
'De pasta moet nog even drogen Miep', zei de man (droog).
'Owwwwww', verdeurie wist ik ook eigenlijk wel.... 'en nu?'
'Tja, moet ik nog een keer smeren, geef me de tube maar even.' (nog droger).

Das dan toch leuk van Muisman hè, die wordt van zulke dingen niet warm of koud, terwijl het hem toch extra werk oplevert. Hopelijk kan ik weer een tijdje vooruit met m'n karretje. Maar om de uitgespaarde garagereparatie te vieren, heb ik lekker 50 euro in de autospaarpot gegooid.

2 opmerkingen:

  1. En Muisman......die kreeg toch zeker een dik stuk kaas en een knuffel natuurlijk !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je boft maar dat dit muisje geen staartje kreeg...

    BeantwoordenVerwijderen