Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 19 juli 2009

Gefeleliciteerd knul en dat je maar een oud en rimpelig hondje mag worden

Het was een bijzondere dag vandaag, want Sam z'n witte snuit zag een jaar geleden het levenslicht! Als verrassing gingen we voor de allereerste keer sinds de ongelukkige voetbalbreuk, weer wandelen op z'n favo hang-out-spot; het fietspad tussen de weilanden. Lekker los van de riem.

Vond ie heerlijk. Zeker toen er ook nog een heuse stier achter een prikkeldraadje stond. 'Dat hadden jullie nou echt niet hoeven doen', stotterde de job diep ontroerd en pinkte een traantje weg met zijn poot, 'wat een megakado!'. Hadden we het lef niet om te zeggen dat we daar niks mee van doen hadden. Op het moment dat beide mannen elkaar zagen hielden wij eerlijk gezegd van schrik de adem in, zeker toen ze bijna simultaan met vier poten, nee acht in dit geval, de lucht in sprongen. 'Zullen we spelen!' riep Sam met de voorpoten gestrekt en z'n achterste in de lucht... 'Wat een irritant mannetje', zag je de stier denken terwijl hij z'n nek vooruit stak.

Owwww, we zagen het al helemaal gebeuren... Pamplona-achtige taferelen. Nou verdienen die idiote treitergasten het zonder meer als ze wat overkomt vind ik persoonlijk, maar dit terzijde. Wij waren slechts onschuldige voorbijgangers. Moest ik Sam dus wel even in z'n kraag grijpen en meenemen. Ziet geen gevaar zo'n beessie eej.

Anyway, laatst had ik het over het grote gele monster dat het koren zomaar opvrat. Nou, daar heb ik een klein filmpje van gemaakt. duurt 20 seconden. Op de beelden kun je zien dat Sam er al weer heel aardig bij loopt. Ik was aan het oefenen met het faden van beeld en geluid, dus er wordt in die korte tijd aardig wat uhhh gefade zeg maar :P

11 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Heb je een echte hondentaart gemaakt voor Sam? Ja, echt, die bestaan! ;-)

  Ik kan weer reageren, dus direct ook maar mijn complimenten voor het begin van 'The Never Ending Story'. Ik ben benieuwd naar het vervolg! Prachtig kleinkind heb je, hoor!

  Groetjes,

  Bustani

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gefade hoor ;-)
  En namens lonesome Spike natuurlijk de hartelijke felicitaties.

  Lot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Bustani! Hondentaart, tjonge gemiste kans. volgend jaar dan maar, kan ie gelijk 2 kaarsjes uitblazen.

  Mooi hè Lot en zo veel ook :P Ach ja, die Spike is natuurlijk z'n vriendinnetje kwijt... best wel sneu. Sam geeft een knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dat grenst aan jullie achtertuin ?

  Jullie wonen dus best wel landelijk !Lekker rustig en vrij...heerlijk!
  Gefeliciteerd met de verjaardag van Sam,gaat weer goed met hem dus !!Wauw en zo'n stier....oei oei...was zeker schrikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja Doortje, dat is achter de achtertuin, de achterachtertuin eigenlijk. helemaal feestelijk wordt het als er koolzaad staat of phacelia (een enkele keer, dat is echt fantastisch die paarsblauwe kleuren). Sam gaat goed en zo'n stier, het was nog niet zo'n ouwe, maar je maakt um niet graag kwaad eej

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Al weer een jaar, die Sam. Het lijkt nog een stuk korter geleden dat Sam zich voorstelde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het ook razendsnel gegaan Limoentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met de jarige Sam , wat vlieft de tijd eigenlijk nét of er af en toe stukjes in en uit faden.......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En of die fade stukjes steeds langer worden hè.... snap het helemaal Riet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha! Erg leuk geschreven. wel flauw dat hij niet gewoon even met zijn grote, nieuwe vriend mocht spelen.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. HA donkerrood, leuk je weer te zien! zijn we te streng? zucht.. :P

  BeantwoordenVerwijderen