Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 20 juli 2009

Of het echt zo ging...

Tjonge, jonge, wat een drama zeg. Allebei een blauw oog. Kwam door het allereerste überschitterende rode tomaatje. 'Ik zag um het eerst dus hij is van mij', riep Muisman en wilde snel wegrennen, 'Neeeeeeh, dat tomaatje komt uit de kas, dus hij is van mij!', gilde ik boos en dook naar z'n been. Nou, toen kreeg ik van Muisman een rechtse en daarop gaf ik hem natúúúrlijk een linkse terug... werden we in enen in ons kraag gegrepen!

'Jongens, jongens, moet dat nou zo!', mopperde Sam, zette ons allebei op een stoel en pakte daarna een groentemes. 'Hebben jullie dan echt helemaal niks geleerd van Sesamstraat. 'Uhhh..' zeiden Muisman en ik allebei een beetje dommig 'Hoe bedoel je?' 'Nou van delen enzo', antwoordde de withaar knorrig en hakte het tomaatje met een goedgemikte houw precies doormidden.

Owwww... samen delen. *slik*... was ook zo. Muisman en ik keken elkaar een beetje beschaamd aan. 'Nou, bied je excuses aan allebei en ga dan genieten van een lekker stukje home made tomaat uit het vuistje' riep Sam over zijn schouder, terwijl hij zich uit de voeten maakte, want hij haat klef gedoe eej.

Anyway, zo ging het... uhm... dat meen ik me te herinneren tenminste... Maar zeg nou zelf, is het geen schatje?

5 opmerkingen:

 1. Schèèlt een hoop als je de enige bent die errug van tomaatjes houd!
  k,Zal es even in mijn kas duiken of er al iets roods hangt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihihi........hoe verzin je het ????????

  En was tie lekker?

  Bij ons beginnen de eerste ook eindelijk te kleuren ! Het zijn er 2 tegelijk....dus geen taferelen zoals bij jullie. Ik zie het al voor me.......hhhhhhaaaaaaaaaa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En?.. hing er wat Lineke?

  hééeéééérlijk Doortje! twee tegelijk? nou, kan het nog best mis gaan hoor :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pessimist !!

  Je gunt het me niet....zeg maar eerlijk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik verdenk je ervan dat je lekker in het zonnetje in slaap gesukkeld was ......

  BeantwoordenVerwijderen