Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 18 juli 2009

Minimuis, the never ending story.

Ik zal mijn ervaringen even samenvatten: Lollig hoor. Je hebt wat opnames, dan ga je knippen en plakken en voor je het weet heb je zomaar een filmpje. En wat heb je nou geleerd mevrouw Stemband... uhm, ik bedoel mevrouw Muis. Nou, filmjes zien maken is nog wat anders dan het zelf doen. Ik heb gefilmd met tegenlicht en gemonteerd met haperingen, maar zo leer je het wel, al doende zeg maar. Dus.. hum.. maar toch! Hier is ie dan, proudly to present: Deel 1 van Minimuis, the never ending story!

Wat? Waar het over gaat?

Nou, het verhaal is simpel. Er is een baby en die steekt haar tong uit. En er is een oma die daar niet over uitgepraat raakt. Verder wordt de baby baldadig en volgens mij vind de oma dat wel lollig. Nouja, 56 seconden topamusement zal ik maar zeggen!

6 opmerkingen:

 1. hoi mama muis; nou dat klinkt allemaal zo eng, dat ik het filmpje nog maar niet bekeken hebt. ik ben ervan overtuigd dat je snel leert en het een leuke ervaring vindt.

  nog bedankt dat je mijn eerste volger bent!
  groet lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg........had ik me verheugd op..klappen in je handjes....en niks hoor !!

  Maar Minimuis is een scheetje!!!

  Bijna net zo lief als mijn kleindochter !! (lol)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. never ending story wordt het Doortje, dus die handklapjes die komen vast nog wel :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geloof oma Rietz nou .... perfecte filpjes zijn zoóó saai ! Nou is er met dit filpje écht niets mis maar de redding zit 'm dus in de "ster" , daar kun je toch úren naar kijken !

  BeantwoordenVerwijderen