Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 28 juli 2009

Had echt niet gehoeven..

Het was een hele mooie grote doos waar ons vriezertje in zat. 'Wilt U het karton wel een beetje heel houden tot u zeker weet dat het apparaat het doet?', had de aardige bezorger gevraagd, iets met retour enzo. Tuurlijk knul, doen we. Zo kwam het dat ik de linten doorknipte en Muisman niet veel later met een vriezer in zijn armen stond te krachtpatsen. We hadden het ding namelijk samen omhoog getild en Muisman hield koudmans in de lucht terwijl ik snel het karton er onderuit trok. Lachen natuurlijk, want de doos had geen bodem zo bleek. Hadden we gewoon de hele verpakking omhoog kunnen liften..... uhhhuuhhuhh.... Tja, had Muisman er niet zo übersterk en koel bijgestaan natuurlijk. Hadden we ook niet willen missen eej :P

Afijn, het vriezertje deed het goed, dus de doos kon exit. Straks ga ik even de eerste oogst boterboontjes invriezen. Ik heb nog niet gewogen, maar het resultaat meld ik later nog wel ergens.

4 opmerkingen:

 1. Ohhhh...nou, je hoeft ze voor mij niet eerst in te vriezen hoor, ik eet ze zo wel :-) maar wat zijn boterboontjes ? kikkererwten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Margriet, reageren gaat goed nu zeker :P ! Toppie. Boterboontjes zijn gewoon sperzieboontjes, maar dan geel en ze smaken net even iets anders... iets milder ofzo, vind ik moeilijk te omschrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hé, ja, leuk hoor, dat ik nu wel weer kan reageren. Is dit een kwestie van de aanhoudende winnaar ? :-) Ik heb nog nooit gele spercieboontjes gezien. Lijkt me leuk met groene paprika en tomaat en dat allemaal uit eigen tuin. Meid, ik gun het je van harte, je doet er zo veel voor. Eet smakelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De reageerproblemen zijn overduidelijk in de ijkast gezet ... heel prettig voor ons loggers maar wel lastig dat er nu weer minder plek voor de boontjes overblijft .

  BeantwoordenVerwijderen