Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 27 juli 2009

Wonderschone slijmerd


'Cadeautje', zei Muisman 'kun je wat leuks mee doen', en hij gaf me deze bjoetie! Het beestje was ternauwernood ontsnapt aan de nietsontziende messen van de grasmaaier. 'Ah, leuk! En wat een knots van een ding zeg!', riep ik, 'Daar ga ik eens even een fotootje van maken!' Aldus geschiedde. En ik schoot en passant ook nog wat bewegend beeld. Ga ik straks even mee aan de slag

'Heb je um daar weer uitgezet?', vroeg Muisman even later ietwat ongerust en knikte naar de slak die, met sleurhut en al, op z'n gemakkie richting de peperplanten schoof. Oei, beetje dom. Het was al een grote, dus zijn eetlust zou wel navenant zijn. 'Ik drop hem wel even in de hostabar', antwoordde ik en bracht de knapperd naar de andere kant van de tuin. 'Owwwww, hostaaaaaaaahhhhh', klonk het niet lang daarna gnotterend achter me, terwijl ik terug naar huis liep.... Moest er van grinniken. Ach, het grootste plezier zit vaak in kleinigheden hè, ook bij dieren.

2 opmerkingen:

  1. zal het dan nu weer een keer lukken ? ik kan al weken niet meer reageren bij jou. ben blij dat die slak jouw hosta's op eet, de mijne zijn al opgegeten :-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De uitdrukking "een luizenleven hebben " is duidelijk achterhaald , een slakkenleven is volgens mij véle malen beter .... althans als je in huize muis mag onderdak kunt komen !

    BeantwoordenVerwijderen