Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 23 juli 2009

Hij kan het wel, als er maar geen afleiding is..

Zo, net even terug van een boodschapje. We hebben vandaag een houten laag op de keukenvloer aangebracht van 18 mm triplex. Kostte ons niks, behalve een ritje en wat sjouwen. Hergebruikt bouwmateriaal dus. Als je de verf eraf zou halen, komt er nog prachtig hout onder vandaan, dus zonde om niet te gebruiken. Bij de bouwmarkt daarna wat dunne plaatjes gehaald om de vloer definitief klaar te kunnen maken voor, zoals het nu lijkt, linoleum.

Na het shoppen nog even op stap met Sam. Bij een klein meertje kon ie lekker wat draven en drinken. Alhoewel, drinken.. zeg maar ongegeneerd slobberen. Er kwam geen eind aan z'n dorst zo leek het wel. Het waterpeil zakte drastisch en midden op het meer liep een zeilboot vast, kun je nagaan.

Teruglopend naar de auto zag Sam z'n evenbeeld. Misty heette beestje. Nou, Sam zag ons niet meer hangen van de mist-n-ie... Kon geen kwaad, maar toch eej. Niet geslaagd voor de gehoorzaamheidstest vandaag. Das dan weer jammer.

1 opmerking:

  1. Tja , op herhalingscursus dan maar ?
    Ik heb tot nu toe drie reacties gezet zónder dat hatelijke foutvenster te zien ...... spannend , gaat het 4 uit vier worden....?

    BeantwoordenVerwijderen