Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 25 juli 2009

Meer van hetzelfde..


Weer aan de timmer vandaag en wederom met gebruikte bouwmaterialen. Mooi balkhout dit keer. Lekker sterk, goed uitgewerkt en recht timmermateriaal. Daar hoef je echt niet voor naar de bouwmarkt hoor! (je valt in herhaling Miep... ) Vaak ben ik in zo'n winkel trouwens uren bezig om de minst kromme exemplaren op te duikelen. Met een beetje pech staat zo'n bundel dan achterin. heul onhandige situaties krijg je daarvan.

Anyway, we waren bezig met een frame voor één van de aanrechtjes naast het fornuis. Ik vind dat het super wordt. Over een week of vier, vijf, als het aanrechtblad ook geplaatst is, zal ik eens wat foto's maken. Op dit oude fotootje kun je alvast zien dat we van heel ver moesten komen. De hele indeling is nu ook anders. Oja, dat kratje moest permanent voor de koelkastdeur, omdat onze kleine Tijger anders eigenhandig een inspectie ging uitvoeren. Zogenaamd voor de hygiëne, maar wij wisten wel beter eej.

Maarruhm... als je bezuinigt op het één kun je wel wat scheutiger zijn met het andere. Daarom bestelden we dit afvalbakje. Als je het keukenkastdeurtje open doet, komt het ding naar voren en haalt het dekseltje er ook vast af. Dat leek ons nou lollig. Ben heel benieuwd of het handig is in de praktijk (heb je ook zo'n ding en vind je het krengen: IK WIL HET NIET WETEN :P)

Goed. Geen schokkende zaken verder. Behalve misschien de nieuwste oefenmovie van mijn hand. 26 hele seconden Groningen, Muisman en Sam, met een knipoog naar Wim Wenders (filmregisseur). Ik krijg waarschijnlijk wel een rechtszaak aan mijn broek van Ry Cooder, maar dat zien we dan wel weer.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk filmpje! Lijkt mij een rechtszaak waard! Fijn weekend!

  Groetjes,

  Bustani

  BeantwoordenVerwijderen
 2. is dit je huidige keuken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook wij hebben een afvalbakje dat zich opent als je de deur openmaakt!! Heel handig die dingen !!Vooral voor de kleinkids!!!

  Succes met de keuken,ik begin wel benieuwd te worden!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog genoeg te doen voorlopig denk ik , spannend !

  BeantwoordenVerwijderen