Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 12 augustus 2009

geen kas(sa)


'Ik doe het niet Muisman', zei ik resoluut en opende de prullebak. Weg met het mailtje van Marktplaats dat me informeerde over het feit dat ik overboden was. Wel even slikken hoor. Mijn oog was al een tijdje geleden gevallen op een grote kas (2,5x6 meter!), in een plaatsje niet zo ver uit de buurt. Op zich al een unicum. Als je een tweedehands groenhuisje wilt, kun je volgens mij beter in Brabant wonen, daar struikel je gewoon over die dingen. Mijn exemplaar hoefde ook niet echt veel te kosten, vraagprijs 350 euro,dat is schappelijk, het leek geen hagelnieuwe. Maarja zoals dat dan gaat eej.. werd ik acuut zuinig. 'Niet meer dan 300', had ik mezelf beloofd. Nou en dat bedrag werd gisteravond door iemand anders geboden. En daar ga ik dus niet overheen. PUNT.


Tja, zo gaan die dingen. Aan de andere kant. Ik heb het druk het komende half jaar met m'n patiƫntenproject. Staat daar zo'n verzameling glas en alluminium in de schuur te wachten op betere tijden. Moet schoongemaakt, gepoetst, weer in elkaar gezet.... Het is verstandig dat ik even wacht eej. Anyway, Muisman was het met me eens. 'Die dingen blijven heus wel aangeboden worden hoor Miep!', zei hij troostend. En zo is het.

Duiken we even maar in de kas die ik wel de mijne mag noemen. De paprika's gaan van kleur verschieten zoals je ziet. Fotootje is niet zo bar goed, maar het rood komt wel uit lijkt me! De voorste wordt gelig. Vrolijk niet?

5 opmerkingen:

 1. och wat een tegenvaller van je bod, en de overbieder..jak, maar er komt vast een betere en een mooiere die voor jou moet zijn, ik weet het zeker ! Wow wat een gave paprika's heb je ! Je hebt zo'n kas met zulke groene vingers ook nodig, t is absoluut aan jebesteed als je zulke mooie producten kunt laten leven ! Je gegund, zomaar
  even een krabbeltje, ik kwam je blog tegen en vind het er reuze gezellig, bedankt !

  groetjes, Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. psies gewoon doargoan met die pap-hap !
  die kas die komt er wel.

  groet, lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HA Elise, je lijkt wel een wervelwind met je bezoekje. Hartstikke leuk. Goed dat m'n paprika's nog flink vast zitten, dat wel..

  ghegheh, is dat Lavendersdialect, Lavender?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pracht kleuren hoor, dat geel en rood!!
  Is weer een ander soort als die ik heb lijkt mij. Hier zijn de gele al meteen geel.Ook als ze nog heel klein zijn.
  En die kas......komt er heus wel een keer!!

  Groetjes uit een herfstig Limburg!! Bbbbrrrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sta er eigenlijk versteld van Doortje, hoeveel soorten er zijn. op elk blog zie je weer andere opduiken idd

  BeantwoordenVerwijderen