Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 24 augustus 2009

Laatste keer

Beetje een vroegertje vandaag. Ik moet namelijk nog dit en dat en zus en zo... Ik dacht, schrijf nu m'n dagelijkse stukje vast, want anders blijft het erbij!

Afijn, even over de kas (zie eergisteren als je van niks weet). Dit is wat ik vanmorgen in de mailbox vond: 'Er komt al iemand kijken, als deze mensen er vanaf zien, neem ik wel contact met je op'. Tja, dat krijg je als er op de valreep toch nog een hoger bod komt.

'Ik dacht dat wij zaken zouden doen', heb ik terug gemaild, 'maar ik begrijp nu dat dit niet het geval is. Ik zie daarom verder af van de kas'. Ja hoor eens, er zijn grenzen. Moest nog wel even grinniken, want toen kreeg ik als antwoord : 'prima, gegadigden genoeg!' Yeah right, alsof de verkoper dan moeite zou hebben gedaan om m'n interesse te peilen, per slot van rekening zat ik ruim onder de vraagprijs. Anyway, ik ga het woord kas nu tot het voorjaar niet meer gebruiken. Tis mooi geweest. Wel jammer, want het was best een mooi ding, maar zo wil ik geen zaken doen.

Dus.

Lekker courgettebroodje gebakken gisteren. Ik had nog olijven, pijnboompitten, tomaatjes in olie, italiaanse kruiden en wat belegen kaas liggen. Samen met 2 geraspte Ceetjes*, wat gist, zout en bloem in de broodbakmachine en... owwwww rees het allemaal de pan uit, zo tegen de deksel aan! Tja, veel te vol gedaan het bakbakkie. Dus rap de oven aan en de vorm overgeplant. Kon het deegje mooi uit z'n dak gaan. Lekker broodje geworden hoor!

*Ceetje = courgette

7 opmerkingen:

 1. Geen kas dus. Nou ja dan hoeft er ook geen geld uit je kassa. En geld wat niet uit de (algemene) kassa hoeft daarvoor heb ik hele leuke bestemmingen :-))
  OT: Sokjes en papegaai zijn in grote dank ontvangen door twee S(uper)mannetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Over die K...: je hebt helemaal gelijk. Zo'n kop zou ik ook hebben. Wat een sukkel :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, leuk om te horen min, resten uit een grijs verleden.. nouja, maart hield tenaday op, het lijkt al wel lang geleden :P

  Precies Teunie, een hele grote.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och wie weet, wat je nog tegenkomt op Mp!!
  Gewoon af en toe kijken!
  Je moet maar denken...deze past niet bij je!!

  Al vind ik het niet netjes, en normaal gesproken word er op MP niet op deze manier gehandeld !!
  Zand erover!!
  Dat lijkt me ook wel een lekker broodje, ja!!
  Heb niks gemaakt, waren in het weekende in Emmen.Dochterlief en haar gezin hadden daar een huisje gehuurd!En wij waren uitgenodigd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, zo hoort het niet Thea, maar goed idd zand er over.. was je zomaar in het noorden, gezellig zo met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is nou precies waarom MP en ik niet aan elkaar gewaagd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb je verveledende ervaringen Margriet? Ik heb heel veel gehandeld, zowel ver als aankoop op MP toen ik een jaar lang 10 euro per dag ging verdienen als vrouw ekster. Heb eigenlijk nooit slechte ervaringen gehad. Eigenlijk pas daarna: de laatste 2 keer: met de stoomkoker (ws slecht verpakt en daarom kaduuk) en nu iemand die gewoon zich niet houdt aan ongeschreven regels

  BeantwoordenVerwijderen