Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 3 augustus 2009

Lekker hangen..


'Zit toch eens rechtop', zei men eeuwig en altijd thuis/op school/op het werk/en weet ik veel waar meer... Heeft niet geholpen zo je ziet. Hier hangt Miep Muis in een toch wel zeer karakteristieke houding in haar stoeletjuh.

Ter verdediging... ik moest nu een beetje onderuit hoor, want anders kon ik Minimuis niet opvreten. En dat werd namelijk hoog tijd. Die dondersteen had ik al meer dan een week niet gezien. Tis toch verschrikkelijk. Maarja, met de papa en mama lekker thuis, hoeft er niet opgepast te worden eej. Gingen we maar even een kopje koffie bij ze halen....

Sam kon het allemaal niet meer aanzien... je ziet hem denken, waarom doet ze dat nou nooit bij mij.. Oww Sammetje toch. Jij weegt toch zeker 40 kilo gekkie!!!!

5 opmerkingen:

 1. geweldige foto! Vast het werk van manmuis ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil niet zeuren, maar ik zit altijd netjes rechtop !!(ik moet wel, krijg meteen last van m'n rug en schouders als ik dat niet doe). Ik vind het soms best wel oneerlijk, mijn man hangt ook altijd zoals jij. En dat kan ongestraft!Tis niet eerlijk...ooooo nee !!
  Lekker hapje....die Minimuis !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een prachtige hond die Sam. Elke keer als ik een foto van hem zie ben ik een klein beetje jaloers op jullie met zo'n trouwe viervoeter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken een dobermeisje die veel liever een schoothondje geworden was :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. rustig nou omamuis .... laat nou nog een kléin beetje minimuis over ;-)

  BeantwoordenVerwijderen