Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 20 augustus 2009

Mieps Meltdown


Sorry, heb het even te warm voor welk zinnig of onzinnig verhaal dan ook. Bovenstaande afbeelding geeft vrij goed de staat van mijn hersentjes weer. Straks naar huis met de kleine koektrommel. Als ik de weerberichten mag geloven wordt dat een turbovlucht.

Ken je die mop al? Tis zeeblauw en het vliegt door de lucht.... Miep Muis in haar autootje natuurlijk.

Hoop niet dat er al te grote hagelstenen komen, want dat zou best wel eens voor veel vernieling in de tuin kunnen zorgen. Arme plantjes. Hoop dat we straks kunnen mopperen dat het allemaal wel mee viel met dat weeralarm :P

(plaatje van internet, kan um niet terugvinden, dus geen bronvermelding. Niet zo netjes... kan je nagaan wat die hitte heeft aangericht in mijn pan :P)

7 opmerkingen:

 1. Nou Miep Muis...ik leef met je mee,hier is het ook niet vol te houden!
  Vandaag was het echt heet, maar nu waait het hard, en een paar druppeltjes hebben we ook al gehad! Voor de rest is het afwachten, en bij jullie? Ik hoop geen schade!

  groetjes Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Viel hier heel erg mee uiteindelijk. Wel mooi uitzicht op omweer. Verder buien, wel flink, maar net niet hard genoeg om schade aan te tichten.
  Alleen maar heel fijn voor de tuin eigenlijk :P
  En hoe ging het in het Limburgse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel mee........onweer harde wind, en bijna geen regen. Bleef wel lang rommelen!

  Dus dat hebben we ook weer overleefd, op naar het weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, bij òns viel dat hele weeralarm wel mee. Het waaide een beetje en er vielen geloof ik drie spetters, dus wij mopperen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier aan de kust geen enkel probleem gelukkig, zelfs geen onweer. En nu een heerlijk briesje met een lekker zonnetje. Ben voor het eerst bij je op visite, daarom een klein berichtje. Ga nu met een lekker boterhammetje verder lezen. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ohhhhh...wat zonde he ? eigenlijk eet ik nooit ijs, maar laat ik hiervan nu inene zin in ijs krijgen ? en niet in huis hebben dus ? tsssss

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig Doortje, schade is niet grappig

  Het schijnt toch heel plaatselijk geweest te zijn Sanne. Ja je denkt de volgende keer 'zal wel' Iemand zei, de term is aan erosie onderhevig. mooi gezegd

  Ook al niet Tineke, vraag me zo langzamerhand af waar dan wel! Anyway, eet smakelijk!!

  Ha margriet, feitelijk ben je een kannibaal, beetje zin in mijn hersentjes. dat is pas tssss

  BeantwoordenVerwijderen