Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 24 september 2009

Achja, zo heeft iedereen z'n stokpaardje

Minimuis vind een slaapje doen tegenwoordig zóóóóóó 2008! Dus dat doet ze dan ook maar mondjesmaat begrijp je. Sam vaart er wel bij, want nu maken we sneller eens even een wandelingetje met z'n drieën.

Daar heb je die oma met die leuke minimuis en het witte hondje ook weer, zullen de mensen wel denken. Of nog mooier: daar heb je die oma met die leuke minimuis en het witte hondje ook weer, die zo keurig de poep van het beestje opruimt! Jawel!!!! Ach weet je, de afval van je viervoeter laten liggen is zóóóóóó'n vorige eeuwse shit man!

Al wonen er in de buurt van minimuis veel vorige eeuwers. Eerlijk waar. Ligt daar zo'n nagelschaargeknipt grasveldje te pronken met middenin een drol formaat Mount Everest. 'Is het kunst of een statement?', vroeg minimuis nog hoopvol terwijl ze speurend keek naar een vlaggetje of ander spannend accent. Ik moest haar teleurstellen, het was slechts een uiting van onverschilligheid. Mèèèèèn, kan er wel een boek over schrijven....

Anyway, een raadsel: dit zijn huisgenoten van minimuis.... wat ging hier niet goed.

Wat is het ook een druif hè, die Sam, laat ie z'n eten onder zijn neus vandaan stelen...

5 opmerkingen:

 1. Hihi, dat gebeurt hier ook wel eens... en dan staat Simba een portie onnozel te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo groot die Sam, maar zo'n klein hartje;-)
  Eem vriendin en ik hebben naar een soort middeleeuwse drol staan kijken, formaat zeer grote koe. In het bos wel teverstaan en er groeiden, echt waar!, paddestoelen op. Da's pas mest!

  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahahaha! arme hond ! goh aan wie diet die me nou toch denken ......LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een sul zeg. Maar ik ben op dit moment vooral jaloers dat die katten wel eten. Madame M is daarvoor vandaag nog even bij tante dokter geweest. En hoera, zien eten doet eten, ze smakt nu ook van haar etensbak..

  BeantwoordenVerwijderen