Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 25 september 2009

Owwwww, ongrappig


Deze jongen, ja deze met die enorme enorme neusgaten, ontdekte laatst dat ie de deur van zijn onvrijwillige gastverblijf (de gang) kon openen door tegen de deurkruk te springen. Kwam ik thuis en stond witmans, die zelfde met ook al van die blinkende hoektanden, dus al gezellig voor het raam van de keukendeur naar me te zwaaien.

Dat was niet de bedoeling!

Dus toen kocht ik een haakje, zodat het beest, die zwaarbe(snor)haarde witte dus eej, met z'n sterke kaken, niet nog eens op tafel kon dansen bij afwezigheid van de muis (of was het nou omgekeerd).Anyway, kom ik vanavond terug van weggeweest, lag er zaagsel op de grond voor de gangdeur. Blijkt die ene, die ja, met die dropneus, ook goeie nagels te hebben. In een poging het eerdere succes te evenaren had ie flink wat verf enzo van de deurpost geschraapt.

Nou heeft de flapperd pech, die ene, je weet wel met die grote stok in z´n waffeltje, want nou laten we hem morgen maar weer een uurtje alleen om te oefenen. Tja, vindt ie vast niet leuk, die witte met dat pretoog...

Lummel!

8 opmerkingen:

 1. Wat opvallend, dat Sam dat nu ineens gaat doen. Was die lummel nog niet eerder alleen thuis geweest?
  Misschien is een bench dan een idee voor die momenten?
  Lastig hoor! Succes met oefenen in elk geval!

  Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij kon tot nu toe heel goed even alleen zijn. Ik denk doordat ie de vorige keer per ongeluk de deur open kreeg, hij dat nu weer wilde doen, maarja, de zaak zat op slot. We hebben een grote bench, maar Sam is zo groot geworden inmiddels, dat ik hem er liever niet meer in doe eigenlijk. jij ook fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij heeft nu van de vrijheid geproefd !!
  Kun je weer opnieuw beginnen.

  Het leven van witte monsters is ook niet altijd even makkelijk!!

  Prettig weekend,Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar lijkt het idd op Thea! jij ook fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien kun je hem ook een Kong geven: vullen met pindakaas, leverworst en brood, maakt dat hij eerst lekker bezig is en daarna te moe om nog iets te doen (hopelijk).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja een kong is ook een goed idee. Tis alleen zo gek, tot nu toe kon Sam prima alleen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens de cursussen die wij hebben gevolgd, noemen ze dat zelfbelonend gedrag... Simba heeft het eerste jaar in zijn bench gezeten, vervolgens hebben we de bench 5 jaar opgeruimd. Twee jaar terug toch maar weer uit de berging gehaald, omdat ontelbare papiersnippers, een fotoalbum en uiteindelijk 2 mobiele telefoons ons toch iets teveel werd...
  Simba gaat heel vaak uit zichzelf in zijn bench liggen en ervaren wij het niet meer als 'zielig' dat hij in zijn bench gaat als wij voor een paar uurtjes weggaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan het niet helpen maar moet tóch lachen om zo'n slimme hond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen