Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 9 september 2009

Lachebekje


Ik word er zo vrolijk van hè, van al dat oogsten. Kun je wel merken zeker. Er komt nu een hoos van pepertjes los. De rode rondjes die je ziet zijn de Hot Cherry's en de lange gele heten Cayenne Gold. De oranje 'oren' worden geloof ik Omnicolour genoemd en die andere oranje in het 'haar' meen ik Aji Christal.

Ja hoor eens, ik loop niet nog 'ns naar de kas om de namen te checken hoor! Tssss ben net binnen. Alle slechte appeltjes moesten geraapt.Kunnen ze plaats maken voor de (hopelijk minder door insecten aangevreten) lichting die nu nog in de boom hangt.

De tuin wordt inmiddels leger en leger. Alle maismannnen zijn gerooid en de komkommer en augurkplanten zijn ook opgeruimd. Dat scheelt hoogte zou ik willen zeggen.

Ondertussen voelde ik me een überopperlevenvanhetlandoogstmiep toen ik de droge korianderplanten op een laken legde en er daarna flink op los sloeg.. neuh, beetje overdreven hoor, ik tikte op de takkenbossen zodat de zaadjes zouden vallen. En inderdaad... zo geschiedde. Dus nu heb ik een grote jampot vol korianderbolletjes. Lollig!

6 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor je vrolijke blog! Ik geniet van de stukjes die je schrijft!

  groetjes, martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk kunstwerk,je bent je roeping misgelopen.groetjes ootmarsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een heerlijk lachebekje, daar krijg je het vanzelf warm van. Wanneer open je je winkeltje ? want wat ga je nu doen met al die pepertjes ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat leuk! Ik ga zo (toch even thuis) kijken hoe het met de druiven gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enige kunstzinnige aanleg kan je niet ontzegd worden ,picasso was er niéts bij , grappig !
  Maar ja , wat dóe je nou met al die pepers..... zijn er individuen bij je in de buurt waar een peper op z'n tijd in "zekere plaats " gestoken voor enig tempo zou moeten zorgen >

  BeantwoordenVerwijderen