Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 15 september 2009

Poetsen


'Ook één tand moet gepoetst worden', mailde Muizelientje, de mama van Minimuis, 'En ze vind het zó leuk!' Nou dat kan ik wel zien op de foto die ze erbij deed. Wat een ontroerend plaatje, zo'n klein mensje dat vol vertrouwen omhoog kijkt en blijmoedig de merkwaardige behandeling ondergaat. Want dat is het vast voor zo'n kindje. Kriebelt je mama in enen met een harig stokje in je mond...

Nou maar hopen dat Minimuis het leuk blijft vinden natuurlijk, want dat tandenpoetsen dat gaat door tot in het oneindige...pffff... Dat moesten ze nog eens uitvinden, een steradenttablet, maar dan voor mensen die nog in het bezit zijn van de eigen steentjes! Gewoon even laten rondbruisen in de mond en BLING!!!! Had ik wel wat voor over!

5 opmerkingen:

 1. Wat een plaatje!
  Als er nu al fanatiek gepoetst wordt, krijgt ze vast een stralende lach! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anders ik wel, superhandig zo'n tablet en dan nog even een flostabletje uitvinden en eentje die gaatjes voorkomt en het allerbeste: een anti wortelkanaal beahndelings poedertje. ;-)

  Die Minimuis is een snoepje hoor en met zoveel aandacht voor het gebit zal dit minimensje tot in lengte van dagen pijnvrij kunnen knagen aan stukjes kaas en zo. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is natuurlijk wel erg belangrijk voor een minimuisje! Gezonde stevige bijterjes zijn onmisbaar....ze zou het anders alleen met smeerkaas moeten doen !! Nou nee.......dat lijkt me ook niet leuk voor haar!!! Je bent een muis of niet, toch???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed van Muizelientje! Ik poetste ook altijd meteen het eerste tandje dat tevoorschijn kwam!
  Zo te zien oefent ze ook alvast de handbeweging mee: dat handje in de hand van mama...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als we toch aan het uitvinden slaan bedenk dan meteen een fopspeen met geintegreerde tandenborstel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen