Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 6 oktober 2009

Appelbakwalhalla :P

Leuke weblogs kom je toch tegen hè! Ik was op zoek naar een recept voor een appelkeek, kom ik opeens op dit web-log terecht. Allemaal appeltaartrecepten wat het klokhuis slaat, zal ik maar zeggen. Superleuk natuurlijk. Dit keekje ben ik nu aan het proberen. Limoenen hadden ze in ons dorpke niet. Ja, hooguit die met de wilde frisheid enzo, maar dat schuimt zo om het smoeltje, dus daar heb ik citroenen voor genomen. Het begint nu lekker naar baksel te ruiken in huis. Vanavond maar eens even een klein smaaktestje uitvoeren!


Deze jongen zat aan de buitenkant van het raam. Kon ik um mooi eens even van de onderkant begluren. Wonderlijke schepseltjes heb je toch! Al die fragiele poten en sprieten, gepanserde blutsbuik en gele dopoogjes.

Tis geen knaap met een missie ofzo. Vooralsnog heeft het manneke zich niet bewogen. Misschien gaat het wel niet zo goed met um, wie zal het zeggen. Wordt ie langzaam bruin, dan weet je wel hoe laat het is. Afijn, zo kan ik groenmans mooi in de smiezen houden.

Owww vergeet ik nog wat leuks. 'Hou je van andijvie?', zei de huis aan huis kaasboer en gaf me zomaar twee mooie kroppen. 'Uit eigen tuin.' Dat zijn grappige dingen eej!

4 opmerkingen:

 1. Tja en ik keek op een andere site en daar kwam ik je blognaam ook al tegen..

  http://hoebesparen.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En smaakt het keekje? Het ziet er alleszins heerlijk uit. Net als deze blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Min, paranoia ligt op de loer. Denk dat er trouwens heel veel andere blogs te noemen zijn over consuminderen en besparen.

  Ha veerle, dank je wel. Nou die keek is echt heel heel erg lekker (maar zo vol met calorie dat je kleren bij elke hap strakker gaan zitten)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt goed ,maar aan mij niet zo besteed want wat móet je met al die baksels als je je allebei weinig snoeperig bent .

  BeantwoordenVerwijderen