Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 13 oktober 2009

Hij emmert niet.

Het regende vanmorgen nog een tijdje in het noorden, maar gelukkig brak iets na twaalven de zon dan eindelijk door en werd het droog. Ik heb een grote lading schoenlappers overgeplant naar de schaduwtuin. Ze staan in een groep bij elkaar. Daar houd ik van. Een plakkaat van één soort. Dan doe je een duidelijke 'uitspraak', zeg maar en het geeft rust aan de oogjes.

Sam deed dapper mee met de werkzaamheden, al begreep ie nog niet helemaal wat de bedoeling was van het graven. Wanneer het wel en wanneer het niet mocht bijvoorbeeld. Van frustratie ging het beestje toen maar een emmer mishandelen. Sneu eigenlijk, want het ding had helemaal niks gedaan. Toch mooi dat hengselmans het natuurgeweld gelaten over zich heen liet komen. Tolerantie ten top. Ondergewaardeerde dingen zijn het, emmers, dat moet gezegd.

10 opmerkingen:

 1. misschien kun je hem het nummer van de emmertelefoon geven... Kan ie ff z'n ei kwijt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe is het afgelopen met die emmer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sam wil training hoe je water kan halen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe het met de emmer is Doortje? Nou die emmerde niet over de gang van zaken , maar verder emmert ie nog heul aardig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk toch, als een beest zo veel plezier heeft met zo iets simpels ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat een ge-emmer zeg, over een emmer... En dan al die foto's er ook nog bij. Schrijft vrouw zonder hond en tuin -ietwat afgunstig-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar je hebt vast wel een emmer christel, dus das toch iets eej :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij is Sam toe aan kinderliedjes .... moet je er nog ff een emmertje naast zetten natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk geplaatst zo Mama Muis! Ik lig echt dubbel om die capriolen van Sam.
  Sam is trouwens van het favoriete ras van Dochterkind (en stiekem ook van mij): een (zwitserse?) witte herder toch? Maar wij kunnen die niet echt veel ruimte bieden, dus valt onze hond wat kleiner uit...

  BeantwoordenVerwijderen